Πέρα όμως από τους παραδοσιακούς τρόπους μαγειρέματος και ... σουβλίσματος εμείς σου προτείνουμε μία λαχταριστή συνταγή για εξοχικό αρνάκι στη λαδόκολλα που θα μοσχομυρίσει το τραπέζι σου.
Ιδού τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.
Αγόρασε αρνάκι γάλακτος
Κόψε το σε μερίδες βάρους 150-200 γραμ (οποιοδήποτε μέρος του αρνιού κάνει εκτός από το στήθος)
Ρόδισε τις μερίδες σε βούτυρο γάλακτος
Υπολόγισε για κάθε μερίδα 3-4 μικρές πατάτες, ένα μικρό κομμάτι κεφαλοτύρι, 1-2 σκελίδες σκόρδο, λίγο άνηθο, 3-4 κομμάτια καρότο κομμένα στενόμακρα και πολύ λίγο βούτυρο γάλακτος για κάθε μερίδα.
Ρόδισε στο τηγάνι τα καρότα και τις πατάτες.
Κόψε τη λαδόκολλα σε στενόμακρες λωρίδες. Να είναι αρκετό το φάρδος τους για να μπορείς να τυλίξεις το κρέας.
Ρίξε στο κρέας και στα λαχανικά αλάτι και πιπέρι.
Τοποθέτησε σε κάθε λωρίδα λαδόκολλας μια μερίδα κρέας, 3-4 πατάτες, λίγα καρότα, άνηθο, σκόρδο και λίγο βούτυρο.
Τύλιξε τα στη λαδόκολλα και τοποθέτησε τις μερίδες σε ένα ταψί.
Ψήσε σε μέτριο φούρνο. Αν είναι πολύ δυνατή η θερμοκρασία σκέπασε το ταψί με λαδόχαρτο.
Σέρβιρε μαζί με το χαρτί.