Από τον Κυριάκο Μελά λοιπόν η συνταγή που μας κίνησε την περιέργεια και ανταποκρίθηκε στις υψηλές προσδοκίες μας με το παραπάνω. Μια δοκιμή θα σε πείσει!
ΥΛΙΚΑ
1 αβοκάντο
5 κτσ καστανή ζάχαρη
2 κτσ φυστικοβούτυρο
3 κτσ κακάο
2 κτσ γιαούρτι
1 αυγό
1 βανιλίνη
2 κτσ χαρουπάλευρο
1/2 κτγ baking powder
Διάβασε επίσης: Monkey Bread: Μάθε τα πάντα για το πιο trendy γλυκό που τρώγεται με το χέρι!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα blender αλέστε το αβοκάντο, με το αυγό και την ζάχαρη.
Προσθέστε το φυστικοβούτυρο, το γιαούρτι και την βανιλίνη και ανακατέψτε απαλά.
Τέλος προσθέστε το κακάο, το αλεύρι και το baking powder και ομογενοποιήστε.
Απλώστε με ένα κουτάλι μικρές ποσότητες από το μείγμα σε ένα αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180ο C, για 12' .
Προαιρετικά προσθέστε μαύρη σοκολάτα ή πασπαλίστε με βρώμη
Και καλή επιτυχία!!!
Μάθε τα πάντα για τον Κυριάκο Μελά και τη σχολή του στο kidscookingclub.gr