Μπουγατσάν: Η ελληνική απάντηση στο κρόνατ

21.02.2014
Ένα νέο γλύκισμα στη λογική του συνδιασμού έκανε την εμφάνισή του. Η ιδέα αυτή τη φορά έρχεται από έλληνα σεφ κι έχει ως βάση την ελληνική μπουγάτσα.

Γνωρίσαμε το κρόνατ, το κράγκελ κι όλα τα άλλα "κράματα" με κρουασάν. Τώρα ήρθε η ώρα ενός ελληνικού νέου προϊόντος να κερδίσει τις καρδιές των καταναλωτών. Πρόκειται για το "μπουγατσάν" που όπως κατάλαβες είναι κρουασάν και μπουγάτσα, δύο σε ένα.

Το προϊόν πρωτοεμφανίστηκε στη γενέτειρα της μπουγάτσας, τη συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη κι έχει ήδη κλέψει τις καρδιές των καλοφαγάδων.

Πρόκειται για κρουασάν γεμιστό με κρέμα μπουγάτσας, πασπαλισμένο με άχνη ζάχαρη και κανέλα, που δημιούργησε ο κύριος Δημήτρης Κοπαράνης, Θεσσαλονικιός σεφ και γνωστός food blogger που αναμένει πως το γλύκισμα θα κάνει θραύση στην Αθήνα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.