Υλικά
- 1 φλιτζ. του τσαγιού φαρίνα
- 1 φλιτζ. του τσαγιού γραβιέρα γλυκιά τριμμένη
- 1 φλιτζ. του τσαγιού μανούρι τριμμένο
- 1/2 φλιτζ. του τσαγιού καρύδι χοντροκομμένο
- 1 αβγό χτυπημένο
- 1/2 φλιτζ. του τσαγιού γάλα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το γάλα και ανακατεύουμε με ξύλινη σπάτουλα. Ρίχνουμε το γάλα και ζυμώνουμε καλά το μείγμα (το οποίο θα είναι κολλώδες, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας ανησυχήσει). Μοιράζουμε το μείγμα σε 18 μεταλλικά φορμάκια και ψήνουμε για 10'. Τα βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί για 5'. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε αμέσως.