ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σοτάρουμε ½ κιλό αρνάκι και ½ κιλό χοιρινό σε μπουκιές με 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο.
Σβήνουμε με 1 ποτηράκι λευκό κρασί, προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό, αλατοπιπερώνουμε και σιγομαγειρεύουμε.
Μόλις μαλακώσει και πιει το νερό του, το βάζουμε σε λεκάνη με 4 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ, 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο, 1 αβγό, 1 φλιτζάνι τριμμένο κεφαλοτύρι, 1 πατάτα σε κύβους, ½ φλιτζάνι ρύζι καρολίνα, 1 κουτ. γλυκού μέντα, 1 κουτ. γλυκού ξερό δυόσμο, 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο, 1 κουτ. γλυκού ξερή ματζουράνα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Λαδώνουμε τον πάτο του ταψιού, στρώνουμε τα μισά φύλλα από 1 πακέτο με φύλλα χωριάτικα και τα λαδώνουμε ένα προς ένα πολύ καλά. Βάζουμε τη γέμιση στη μέση και κλείνουμε με τα υπόλοιπα, επίσης λαδωμένα, φύλλα.
Χαράζουμε την επιφάνεια, τη λαδώνουμε καλά, ραντίζουμε με νερό και ψήνουμε στους 180?C σε ζεστό φούρνο για 1 ώρα περίπου, μέχρι να ροδίσει.