Προετοιμασία: 5 λεπτά
Μαγείρεμα:7 λεπτά
Υλικά για 1 άτομο
Υλικά
- 1 πατάτα μεγάλη
- 75 γρ. γιαούρτι στραγγιστό άπαχο
- ½ κουτ. γλυκού μουστάρδα
- 1 κουτ. σούπας μαγιονέζα
- 1 κουτ. γλυκού σχινόπρασο ψιλοκομμένο
- 2 φέτες γαλοπούλα κομμένες σε λωρίδες
- 5-6 μπουμπούκια κάππαρης
- 50 γρ. κασέρι Σοχού σε φλούδες
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Πλένουμε την πατάτα, την τρυπάμε με πιρούνι και την ψήνουμε στον φούρνο μικροκυμάτων με τη φλούδα για 7 λεπτά. Φτιάχνουμε μια sauce ανακατεύοντας το γιαούρτι με τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα και το πιπέρι μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά. Mόλις ψηθεί η πατάτα, την κόβουμε στη μέση και απλώνουμε πάνω στο κάθε κομμάτι τη sauce. Γαρνίρουμε με γαλοπούλα, κασέρι και κάππαρη και πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο σχινόπρασο.