Υλικά:
- 8 κ.σ. τυρί cream cheese
- 4 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
- 6 μπισκότα τύπου digestive
- 6 κ.σ. γλυκό βύσσινο ή μαρμελάδα
- 8 κ.σ. άχνη ζάχαρη
- 4 κ.σ. κρέμα γάλακτος
Και ακόμα:
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας,
- 10 κ.σ. λικέρ πικραμύγδαλο.
Χρόνος παρασκευής: Το πολύ σε 10΄.
Εκτέλεση: Σε παγωμένο μεταλλικό σκεύος χτυπάμε απαλά με το μίξερ το τυρί, το γιαούρτι, την κρέμα, τη βανίλια, τη ζάχαρη και τις 6 κ.σ. λικέρ, μέχρις ότου γίνει μια λεία και γυαλιστερή κρέμα. Σε 4 ποτήρια κοκτέιλ ή σαμπάνιας σπάμε από 1,5 μπισκότο και ραντίζουμε με 1 κουταλιά λικέρ. Μοιράζουμε ισομερώς την κρέμα στα ποτήρια και τελειώνουμε με το βύσσινο, το οποίο μπορεί να αντικατασταθεί με άλλο φρούτο της αρεσκείας μας. Σερβίρουμε αμέσως.