Κι επειδή θέλουμε να σε κάνουμε expert, σου δείχνουμε και τον σωστό τρόπο με τον οποίο τρώγεται ένα μπέργκερ.
Κάνε κλικ στις επόμενες σελίδες και μάθε όλα τα κόλπα. Κι αν είσαι οπτικός τύπος σου δείχνουμε και βίντεο.
Αυτά είναι τα κόλπα για να έχεις πάντα το πιο τέλειο μπέργκερ
(και να το τρως σωστά)
#1
Το πρόβλημα: Δεν μπορείς να πλάσεις τον κιμά χωρίς να κολλάει στα χέρια;
Η λύση: βρέξε τα με κρύο νερό
#2
Το πρόβλημα: Θέλεις να χωρίσεις εύκολα τον κιμά σε μερίδες
Η λύση: Κάνε το με μια νάιλον σακουλίτσα-σελοφάν και τσοπστικς!
#3
Το πρόβλημα: Δεν ψήνεται καλά το μπιφτέκι στη μέση;
Η λύση: Κάνε με τον αντίχειρα ένα πατηματάκι στη μέση
#4
Το πρόβλημα: Τρως το μπέργκερ με αυγό και ψάχνεις την τέλεια ιδέα
Η λύση: Μπορεί να γίνει το μπιφτέκι γεμιστό
#5
Το πρόβλημα: Το μπέργκερ πανιάζει
Η λύση: Βάλε το μαρούλι από κάτω
#6
Το πρόβλημα: Δε μπορείς να φας το μπέργκερ χωρίς να τα κάνεις όλα χάλια;
Η λύση: Οι κινέζοι έχουν βρει τη σωστή τεχνική. Δες την στο βίντεο που ακολουθεί
#7
Το πρόβλημα: Θέλεις μικρά μπιφτέκια και ίσα σε μέγεθος;
Η λύση: Το καπάκι από το γυάλινο δοχείο της μαρμελάδας ή του μελιού κάνει δουλίτσα
Και για να σου λυθούν όλες οι απορίες, δες και το βίντεο!