Την τεχνική για να ξεπαγώσεις εύκολα & γρήγορα την μπριζόλα, χωρίς να χρησιμοποιήσεις νερό ή φούρνο μικροκυμάτων την έχουμε ήδη εξηγήσει. Καιρός να σου δείξουμε και τα μυστικά του ψησίματος της πιο ζουμερής μπριζόλας.
Βρήκαμε στο You Tube ένα κατατοπιστικότατο βίντεο και σου το παρουσιάζουμε. Η τέλεια μπριζόλα δε χρειάζεται πολλά. Λίγο αλατοπίπερο, ψήσιμο σε αντικολλητικό τηγανάκι κι από τις δύο μεριές, αρωματικό βούτυρο κι είναιι έτοιμη!
Δες το βίντεο και θα καταλάβεις