Οι πρωταγωνιστές της Ναυμαχίας μιλούν στο cinemag.gr

24.04.2012
Δείτε τι είπαν ο Τέιλορ Κιτς, ο Αλεξάντερ Σκάσγκαρντ του True Blood και η Ριάνα για τη δουλειά τους στο μπλοκμπάστερ του Πίτερ Μπεργκ.

Έχοντας μαζέψει 130 εκατομμύρια δολάρια σε μόλις δύο εβδομάδες προβολής και χωρίς ακόμα να έχει κάνει το ντεμπούτο της στις ΗΠΑ (η Ευρώπη πήρε προτεραιότητα λόγω Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και Ολυμπιακών Αγώνων), η "Ναυμαχία" του Πίτερ Μπεργκ αποτελεί πανηγυρική δικαίωση για ένα από τα πιο δύσκολα στοιχήματα που πήρε στούντιο τα τελευταία χρόνια: πώς φτιάχνεις ταινία από ένα επιτραπέζιο; Η απάντηση τελικά δεν χρειαζόταν να περιλαμβάνει τίποτα άλλο από τις μαγικές λέξεις "επίθεση από εξωγήινους" και φυσικά πολλά πολλά εφέ, συνταγή που μοιάζει να πετυχαίνει και στην Ελλάδα - η ταινία άλλωστε κέρδισε με άνεση το πρώτο της τριήμερο στα ταμεία.

Η ιστορία ξεκινά όταν ο απρόβλεπτος αλλά ταλαντούχος Χόπερ αναλαμβάνει να διαπιστώσει αν η μεταλλική μάζα που βρίσκουν τα πλοία του αμερικανικού στόλου κατά τη διάρκεια άσκησης, είναι εχθρική ή όχι. Όταν αυτή η μάζα αποκαλυφθεί ως εξωγήινη οντότητα που απειλεί τη Γη, ο στόλος θα είναι αυτός που θα πρέπει να αποτρέψει την καταστροφή.

Στις αποκλειστικές συνεντεύξεις που μπορείτε να δείτε παραπάνω, οι τρεις νεαροί πρωταγωνιστές Τέιλορ Κιτς, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ και Ριάνα μιλούν για τους ρόλους τους, αλλά και την εκπαίδευση που πέρασαν για να πείθουν ως νεαροί μαχητές του Ναυτικού.