Ο Δημήτρης Πιατάς θύμα της Πανδημίας!

13.04.2012
Τι είναι η Πανδημία; Στη νέα κωμωδία που ετοιμάζουν ο Δημήτρης Πιατάς με το Μάνο Αρβανιτάκη θα μάθουμε ότι ένας ιός μπορεί να φέρει την απόλυτη ευτυχία, αφού προκαλεί την επαφή με την πραγματικότητα.

Τι είναι η Πανδημία; Στη νέα κωμωδία που ετοιμάζουν ο Δημήτρης Πιατάς με το Μάνο Αρβανιτάκη θα μάθουμε ότι ένας ιός μπορεί να φέρει την απόλυτη ευτυχία, αφού προκαλεί την επαφή με την πραγματικότητα. Ποια πραγματικότητα; Αυτήν που ζούμε: μια χώρα σε διάλυση, εμπρησμοί, διαδηλώσεις, συγκρούσεις... Μια παρέα παιδιών που ζει και "παίζει" την αλήθεια του κόσμου μας.

Υπάρχει φυσικά και η πραγματικότητα των ΜΜΕ: "Πρόσκληση σε γεύμα για έναν υποψήφιο καλεσμένο" – ένα ριάλιτι σκουπίδι πρώτο σε τηλεθέαση με παρουσιαστή τον ξανθό Μπος (Δημήτρης Πιατάς) και καλεσμένο τον Κώστα Ανδρέου (Θεοδόσης Πελεγρίνης), τηλεοπτική περσόνα, πολιτικό σχολιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό, που κρύβει ένα μεγάλο επικίνδυνο μυστικό. Οι δυο τους είναι οι πρωταγωνιστές της «πρώτης μαύρης κωμωδίας μιας εμπριμέ χρεοκοπίας», όπως διαβάζουμε στο δελτίο Τύπου – teaser της παραγωγής.

Στοιχεία ντοκιμαντέρ κωμωδίας και ταινίας μυθοπλασίας συναντιούνται σε αυτήν την ταινία, στην οποία εμφανίζονται οι: Μιχάλης Μητρούσης, Αρης Χατζηστεφάνου

Ιωάννα Πιατά, Μιχάλης Οικονόμου, Ελεάννα Αποστολάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Μπάμπης Γαλιατσάτος, Δήμητρα Μητροπούλου, Μιχάλης Χατζηνικολιδάκης.

Δείτε ένα πρώτο teaser - who is who της ταινίας.