Θεατρικός "Frankestein" δια χειρός Μπόιλ

22.01.2010
Ο Οσκαρικός Danny Boyle μετά τη μεγάλη επιτυχία του μικρού Slumdog εκατομμυριούχου του από τον Bollywood κόσμο της Ινδίας, φεύγει από τα πλατό και πηγαίνει στο θέατρο. Αυτό βέβαια μόλις τελειώσει και τα γυρίσματα της καινούριας του ταινίας "127 Hours" με τον James Franco.

Ο Οσκαρικός Danny Boyle μετά τη μεγάλη επιτυχία του μικρού Slumdog εκατομμυριούχου του από τον Bollywood κόσμο της Ινδίας, φεύγει από τα πλατό και πηγαίνει στο θέατρο. Αυτό βέβαια μόλις τελειώσει και τα γυρίσματα της καινούριας του ταινίας "127 Hours" με τον James Franco. Έκλεισε συνεργάσία με το Εθνικό θέατρο του Λονδίνου για ν’ ανεβάσει ένα έργο που αποτελούσε μεγάλη επιθυμία του για πολύ καιρό.

Πρόκειται για την κλασσική ιστορία του "Frankenstein" και η καλλιτεχνική διέυθυνση θα έχει την υπογραφή του Sir Nicholas Hytner. Ο Nick Pear("Persuasion") έχει γράψει το θεατρικό, το οποίο θα προβληθεί και στην τηλεόραση για όσους δε μπορέσουν να βραθούν στην πλατεία και τους εξώστες του θεάτρου.

Απ’ ότι ακούγεται από τους συντελεστές θα είναι μεγάλη παραγωγή και δε θα έχει κοινά στοιχεία με την κλασσική ταινία του James Whales τότε το 1931. Εμπιστευόματε τον Boyle και τον σεναριογράφο του και κάνουμε υπομονή μέχρι τον επόμενο χειμώνα όπου υπολογίζουν πως θα κάνει πρεμιέρα.

Κική Παπαδοπούλου