Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Ωρωπού

10.07.2007
Αμφιάρεια 2007: Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Ωρωπό. Από την Κυριακή 8 Ιουλίου, μέχρι την Κυριακή 5 Αυγούστου, ο Δήμος Ωρωπίων διοργανώνει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στους δρόμους, τις πλατείες, τα πάρκα και τα σχολικά κτίρια του δήμου.
Από την Κυριακή 8 Ιουλίου, μέχρι την Κυριακή 5 Αυγούστου, ο Δήμος Ωρωπίων διοργανώνει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στους δρόμους, τις πλατείες, τα πάρκα και τα σχολικά κτίρια του δήμου.


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Κυριακή, 8 Ιουλίου
Θεατρική παράσταση «Κλέφτες και αστυνόμοι» από την «Commedia dell΄ Arte» Δραματική Σχολή «Βεάκη», Πλατεία Αγίου Γεωργίου (Νέα Παλάτια).

Τρίτη, 10 Ιουλίου
Δημοτικά τραγούδια από τους Παναγιώτη Λάλεζα και Νάντια Καραγιάννη, Δημοτικό Σχολείο Ωρωπού.

Παρασκευή, 13 Ιουλίου
Λαϊκά τραγούδια της περιόδου 1970 - 1980, Πεζόδρομος της Παραλίας Χαλκουτσίου.

Δευτέρα, 23 Ιουλίου
Θεατρική Παράσταση «Βαβυλωνία» του Δημήτρη Βυζάντιου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου, Παρκάκι Αγίων Αναργύρων, Χαλκούτσι.

Σάββατο, 28 Ιουλίου
Αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη. Ο Βασίλης Λέκκας, συνοδεία τετραμελούς συγκροτήματος, ερμηνεύει μελοποιημένη ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη σε μία βραδιά υπό τον τίτλο «Οδυσσέας Ελύτης και Αρχιπέλαγος», που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων απαγγελία ποιημάτων και προβολή δεκαπεντάλεπτης ταινίας για τον κορυφαίο Έλληνα ποιητή. Στις Παλιές Φυλακές στη Σκάλα Ωρωπού.

Τετάρτη, 1η Αυγούστου
Πέτρος Γαϊτάνος, Παλιές Φυλακές του Ωρωπού.

Παρασκευή, 3 Αυγούστου
Ο Βασίλης Τσιβιλίκας κάνει μία στάση στο Δημοτικό Σχολείο Ωρωπού, την στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας του με το «Γιατρός με το ζόρι» του Μολιέρου.

Κυριακή, 5 Αυγούστου
Ο Νίκος Τουλιάτος και η Ομάδα «Ηχόδραση» σε μία συναυλία με 100 διαφορετικά κρουστά και 10 καλλιτέχνες επί σκηνής, στις Παλιές Φυλακές του Ωρωπού.

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 21:30

Είσοδος ελεύθερη