ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ST' ASTRA
Με την Αθήνα στα...πόδια σας, απολαύστε ένα Χριστουγεννιάτικο Dinner Party με τις χορευτικές επιλογές του dj και γευθείτε τις εκπληκτικές δημιουργίες του βραβευμένου σεφ, Herve Pronzato.
Καλωσόρισμα με σαμπάνια
Amuse bouche
Σούπα αμυγδάλου με ψητό Porcini και άρωμα βανίλιας
Πεσκανδρίτσα με ραβιόλι καραβίδας, μαριναρισμένο φινόκιο και σως τρούφας Καρπάτσιο ελαφιού με ρόδι
Σως με μέλι και δενδρολίβανο
Σορμπέ σαμπάνιας
Ψητό στήθος χήνας με κολοκύθα, σταφίδες και κάστανο
Σως από μούρο jeniper
Παρφέ από κάστανο με παγωτό καραμέλα σε κρούστα mignardises
Καφές φίλτρου
Κρασί λευκό «Μαλαγουζιά»
Κρασί κόκκινο
Τιμή με κρασί ανά άτομο: 128 ευρώ
ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ BALLROOM ΕΡΑΤΩ
Ρεβεγιόν σε εορταστικό περιβάλλον με φίνες γεύσεις και πολύ διασκέδαση από την εξαμελή ορχήστρα μας
Dry Sherry
Amuse Bouche
Καπνιστός σολομός με καραμελωμένο κρεμμυδάκι
Βελουτέ σπαράγγι με τρούφα
Τσιπούρα σε ρατατούιγ με τραγανή πατάτα
Φιλέτο γαλοπούλας με παραδοσιακή γέμιση τιμπάλ κολοκυθάκι
Σπανάκι σωτέ
Τυρί προβολόνε με αχλάδι πωσέ σε κρασί Λήμνου
Σοκολατένιος κορμός με μους πορτοκάλι
Καφές φίλτρου
Mignardises
Μελομακάρονα, κουραμπιέδες
Κρασί λευκό ή κόκκινο ‘Άμπελος»
Τιμή με κρασί ανά άτομο: 68 ευρώ
Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στο Ballroom «Πανδώρα» με πλούσιο επίσημο δείπνο, ζωντανή μουσική από οκταμελή ορχήστρα και χορευτικό show. Τιμή ανά άτομο: 95 ευρώ.
Πρωτοχρονιάτικο dinner party με χορευτικές επιλογές του dj στο St’ Astra roof top restaurant με φόντο την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό και με τις έξοχες γευστικές δημιουργίες του βραβευμένου σεφ, Herve Pronzato. Τιμή με κρασί ανά άτομο: 148 ευρώ
Στις 25/12/2005 και 1/1/2006, πλούσιος μεσημεριανός μπουφές στο εστιατόριο Alexandra’ s με χαρούμενες μελωδίες από πιάνο
Τιμή ανά άτομο: 50 ευρώ
Παιδιά έως 12 ετών: 25 ευρώ
Park Hotel, Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα
Κρατήσεις: 210 - 8849500, 8894517
Με την Αθήνα στα...πόδια σας, απολαύστε ένα Χριστουγεννιάτικο Dinner Party με τις χορευτικές επιλογές του dj και γευθείτε τις εκπληκτικές δημιουργίες του βραβευμένου σεφ, Herve Pronzato