Το 2ο παιδικό φεστιβάλ Town For Kids ξανά στο Γουδή

07.05.2009
Το παιδικό φεστιβάλ Town For Kids επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Άλσος Στρατού στο Γουδή, προσφέροντας ένα αξέχαστο διήμερο (30 - 31 Μαΐου) σε μικρούς και μεγάλους.

Το παιδικό φεστιβάλ Town For Kids επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Άλσος Στρατού στο Γουδή, προσφέροντας ένα αξέχαστο διήμερο (30-31 Μαΐου) σε μικρούς και μεγάλους.

Στόχος των διοργανωτών φέτος δεν είναι μόνο η ψυχαγωγία των παιδιών, αλλά και η ευαισθητοποίησή τους σε θέματα περιβάλλοντος, διατροφής και καλύτερης ποιότητας ζωής.

Το Town For Kids 2009 μεταφέρει τα παιδιά στη Βυθούπολη, όπου θα δουν τους αγαπημένους τους ήρωες και πλασματάκια της θάλασσας από πέρυσι, αλλά και θα μαζέψουν κοχλίνες - το μαγικό νόμισμα του βυθού - για έναν καλό σκοπό.

Οι μικροί επισκέπτες του φεστιβάλ θα αποκτήσουν και νέους φίλους: Τη Ζηνοβία τη Μουρμούρα εξαιρετική γελοιογράφο, που θα τους μυήσει στον κόσμο της γελοιογραφίας, τη Μουσμουρία τη Σουπιά, που ως κατάσκοπος ξέρει φοβερά μαγικά κόλπα και την Άννα τη Ζαργάνα, σχεδιάστρια μόδας που κατασκευάζει κούκλες.

Αναλυτικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα, τις νέες δραστηριότητες, τα εισιτήρια καθώς και Χάρτη της Βυθούπολης θα βρείτε στο http://www.townforkids.gr.