Κοκτέιλ κεφιού και διασκέδασης στο Cubanita!

14.10.2003
Ο μύθος της τροπικής Αβάνας πήρε "σάρκα και οστά" στην Ελλάδα, πριν από πέντε χρόνια (σε μία εποχή που ο κόσμος φλεγόταν από λατινοαμερικάνικο πυρετό) όταν άνοιξε το Cubanita.
Ο μύθος της τροπικής Αβάνας πήρε "σάρκα και οστά" στην Ελλάδα, πριν από πέντε χρόνια (σε μία εποχή που ο κόσμος φλεγόταν από λατινοαμερικάνικο πυρετό) όταν άνοιξε το Cubanita. Τώρα, πέντε χρόνια μετά, η λάτιν μουσική επανέρχεται στην παγκόσμια σκηνή, παρασέρνοντας μας στους ρυθμούς της σάλσα, της ρούμπα και του τσα-τσα-τσα.

Στους ρυθμούς αυτούς, παρασύρθηκαν στο opening της Cubanita πολλοί διάσημοι και μη φαν του μαγαζιού. Απόλαυσαν, λοιπόν, ένα εξωτικό mojito και λικνίστηκαν στους ρυθμούς του Oscar Ponse και των δύο χορευτών του. Δικαιολογίες του τύπου "Πονάει το πόδι μου", "Μωρέ δεν ξέρω να χορεύω σαλσα" δεν έπαιζαν εδώ, απλά διότι κανείς δεν χρειάστηκε να τις πει. Το κέφι, καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, ήταν στα ύψη!

Πρώτα απ' όλα όμως απόλαυσαν ένα μοναδικό δείπνο δια χειρός Douglas Rodrigez, του "σημαντικότερου και πλέον πρωτοποριακού Λατίνου σεφ της Νέας Υόρκης" σύμφωνα με τους "New York Times". Ο Rodrigez φρόντισε για ακόμη μία φορά να προκαλέσει...σκανδαλωδώς τον ουρανίσκο του κόσμου με τα εξωτικά συστατικά που χρησιμοποιεί.

Στο opening, ο Γιώργος Ντάβλας, η Ελένη Μητσοπούλου, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η Ειρήνη Νταϊφά, ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Στέλλα Γεωργιάδου, ο πρώην πρύτανης του ΕΜΠ, Νίκος Μαρκάτος και άλλοι, ταξίδεψαν - έστω και νοερά - στη μακρινή και μαγική Κούβα...

Καραϊσκάκη 28, Πλ. Ψυρρή
Τηλ: 210-3314605
Τιμές: 38,00 - 44,00 EURO