"Κλασσική Συνταγή" και φέτος στην Αθηναίδα!

09.10.2003
Μία παράσταση που είδαν 15.000 θεατές, η "Κλασσική Συνταγή" του Σταμάτη και της νεανικής Ομάδας Ελληνικού μουσικού θεάτρου Σπείρα- Σπείρα, συνεχίζει από την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου την επιτυχημένη πορεία σε ένα πολυχώρο πολιτισμού, στην Αθηναϊδα- στη Μουσική Θεατρική Σκηνή Αθηναϊς.
Μία παράσταση που είδαν 15.000 θεατές, η "Κλασσική Συνταγή" του Σταμάτη Κραουνάκη και της νεανικής Ομάδας Ελληνικού μουσικού θεάτρου Σπείρα- Σπείρα, συνεχίζει από την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου την επιτυχημένη πορεία σε ένα πολυχώρο πολιτισμού, στην Αθηναϊδα- στη Μουσική Θεατρική Σκηνή Αθηναϊς.

Στη δεύτερη αυτή σεζόν, στο ανανεωμένο και πιο πικάντικο θέαμα τραγουδιών του Σταμάτη Κραουνάκη δίνει το παρών και το ταλέντο της, επίσημη καλεσμένη, η Πωλίνα, παίζοντας την έξοχη Γκρίζα Κυρία με το "σύνδρομο της ματαιωμένης αυταπάτης". Στόχος είναι να βρεθεί η ... "κλασσική συνταγή που θα ενώσει θίασο και κοινό, με κορυφαίους πρωταγωνιστές τη μουσική και το λόγο. Ολοκαίνουρια τραγούδια των Χρήστου Θεοδώρου, Νίκου Κολλάρου, Χρήστου Κανελλόπουλου, Σταμάτη Κραουνάκη, αλλά και "πειραγμένα" παλιά και καινούρια σουξέ, μέχρι τελικής πτώσεως από τα γέλια, συνδυασμένα με "ακριβά" θεατρικά κομμάτια του Μάνου Χατζιδάκι, τραγούδια των Astor Piazzolla, V. Spampinato, αναφορές στο Μάνο Λοίζο, αλλά και ανατρεπτικές παρωδίες του κιτς τραγουδιού.

Από την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή Σάββατο στις 10 μμ και την Κυριακή στις 8.30 μμ, ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα- σπείρα, με την Πωλίνα, θα υποδέχονται το φιλοθεάμον κοινό προσφέροντας μία ξεκαρδιστική "Κλασσική Συνταγή" γεμάτη αίσθημα και τραγούδι.

Ιδέα, διδασκαλία θεάματος: Σταμάτης Κραουνάκης
Σκηνογραφία: Βασίλης Λιακοπούλος
Ενδυματολόγος: Ντίνος Πετράτος
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Ηχοληψία: Δημήτρης Μαλέγκας
Στα δύο πιάνα: Χρήστος Θεοδώρου, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος
Σπείρα- Σπείρα: Καράλης Γιάννης, Καραντινού Ελεάνα, Καρασιλιώτη Ρούλη, Καρπαθάκης Στέλιος, Μούρουζη Πελαγία, Μουστάκας Χρήστος, Στιβανάκης Γιώργος, Ταγκούλη Βικτωρία, Σαία Ηρώ, Χοροζίδου Παρθένα.

Guest Star: Πωλίνα