Opening για την Cubanita

29.09.2003
Ο διάσημος chef Douglas Rodriguez, ο "σημαντικότερος και ο πλέον πρωτοποριακός Λατίνος σεφ της Νέας Υόρκης" σύμφωνα με τους "New York Times"
Ο διάσημος chef Douglas Rodriguez, ο "σημαντικότερος και ο πλέον πρωτοποριακός Λατίνος σεφ της Νέας Υόρκης" σύμφωνα με τους "New York Times" που μαγειρεύει με εξωτικά συστατικά και προκαλεί τον ουρανίσκο μας σκανδαλωδώς και ο Oscar Ponse "ζωντανός θρύλος" στην Αβάνα, "μαγειρεύει" νότες μουσικής κι εκτοξεύει το κέφι και τη λίμπιντο στα ύψη, συναντιούνται στην Αθήνα!

Η "συνάντηση κορυφής" πρόκειται να λάβει χώρα στο μοναδικό και πρωτοποριακό Cubanita στις 9 Οκτωβρίου, ταυτόχρονα δηλαδή με το opening του αγαπημένου bar-restaurant. Ξεκινώντας ο πρώτος από τη Νέα Υόρκη και ο δεύτερος από την Κούβα πετούν πάνω από τον Ατλαντικό σε παράλληλες πορείες και συναντιούνται στην Αθήνα την ίδια μέρα! Ο ένας έχει μαγειρέψει κι ετοιμάσει εξωτικά κοκτέιλ για πολλούς αστέρες του κινηματογράφου, της μουσικής, της πολιτικής και του διεθνούς τζετ σετ, ενώ ο δεύτερος τους έχει ψυχαγωγήσει πολλές φορές ανά τον κόσμο.

Το team του Γιάννη Παπακώστα έχει αφουγκραστεί την επιστροφή της εθνικ μουσικής στην παγκόσμια σκηνή και παρουσιάζει με δύο κινήσεις ο, τι πιο επίκαιρο στο χώρο της latin διασκέδασης. Το κέντρο της Αθήνας, λοιπόν, θα "σειστεί" από τους ρυθμούς της σάλσα, της ρούμπα και του τσα-τσα του Oscar Ponse και των χορευτριών που τον πλαισιώνουν, αφού προηγουμένως θα έχουν προηγηθεί οι γευστικές απολαύσεις από τον σεφ Douglas Rodriguez!