Jay Z: Ο ράπερ δίνει 40 εκατ . δολάρια για τα ακυκλοφόρητα κομμάτια του Prince!

27.10.2016
Ο Πρινς πέθανε. Ζήτω ο Πρινς! Μετά τον ξαφνικό θάνατο του διάσημου μουσικού τέθηκε το ζήτημα της περιουσίας και της μουσικής παρακαταθήκης του. Ακυκλοφόρητη μουσική και έτοιμοι δίσκοι που δεν κυκλοφόρησε ποτέ αυτή η μουσική ιδιοφυία βρίσκονται στο χρηματοκιβώτιο της βίλας του στο Paisley Park.

Το TMZ κυκλοφόρησε την είδηση ότι γνωστός ράπερ προσέγγισε την αδερφή του Πρινς Τάικα Νέλσον και τον άνδρα της Μορίς Φίλιπς προκειμένου να αγοράσει τα δικαιώματα της ακυκλοφόρητης μουσικής του θρυλικού καλλιτέχνη, δίνοντας 40 εκατομμύρια δολάρια.

Το πρόσωπο είναι σύμφωνα με το TMZ ο σύζυγος και μάνατζερ της Μπιγιόνσε, Jay Z. Σήμερα, οι διαχειριστές της περιουσίας του καλλιτέχνη διέψευσαν την είδηση λέγοντας ότι αυτή η συνάντηση δεν έγινε ποτέ.

Ο δημιουργός του Purple Rain, που πέθανε ξαφνικά από υπερβολική δόση παυσίπονων στις 16 Απριλίου διαθέτει μια ακυκλοφόρητη συλλογή τραγουδιών που θεωρείται θησαυρός για τη Sony, την Universal και την d Warner.

Όπως διαβάζουμε σε ξένα δημοσιεύματα οι τρεις δισκογραφικές δίνουν μάχη για να αποκτήσουν την μουσική παρακαταθήκε του τραγουδιστή και συνθέτη, που σιχαινόταν το ίντερνετ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τους μουσικούς μάνατζερς.

Προς το παρόν, αναμένεται να κυκλοφορήσουν μια deluxe edition του Purple Rainκαι μια συλλογή greatest hits. Στην κρύπτη του καλλιτέχνη φημολογείται ότι υπάρχει απίστευτο υλικό από τα backstage συναυλιών και live εμφανίσεων, καθώς και εκατοντάδες ώρες live ηχογραφήσεων. του Πρίγκιπα.

Χ.Τ.