Οι τελευταίες ώρες του Prince - Tο τηλεφώνημα στον Will Smith

23.04.2016
Μόνος στην αχανή έπαυλή του πέρασε την τελευταία νύχτα του ο Prince λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός στο ασανσέρ 13 ώρες από την τελευταία φορά που τον είδαν ζωντανό. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 57χρονος σούπερ σταρ της ποπ εθεάθη τελευταία φορά να μπαίνει στην 10 εκατ. δολαρίων βίλα του στη Μινεσότα στις 8 το βράδυ της Τετάρτης και δεν είχε δώσει σημεία ζωής μέχρι το επόμενο πρωί.

Την Τετάρτη είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο του Twin Cities την Τετάρτη και τον είχε εξετάσει γιατρός, όπως δήλωσε νομική πηγή στο KSTP. Έδειχνε «αδύναμος και νευρικός» μέσα σε φαρμακείο που επισκέφθηκε στο Walgreens μία ώρα πριν επιστρέψει στο σπίτι του, σύμφωνα με πηγές, οι οποίες προσθέτουν ότι μπορεί να είχε πάρει υπερβολική δόση του παυσίπονου Percocet λίγες μέρες πριν.

Μία από τις τελευταίες συνομιλίες του Prince ήταν με τον γωνστό ηθοποιό Γουίλ Σμιθ, ο οποίος είπε ότι μίλησε μαζί του τη νύχτα πριν από το θάνατό του. Σε μήνυμά του στο facebook ανέφερε ότι ο Prince αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για εκείνον και πως η οικογένειά του θρηνείς για τον θάνατό του.

«Είμαι συγκλονισμένος και βαθύτατα λυπημένος. Του μίλησα χθες το βράδυ», έγραψε επίσης σε ένα άλλο μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρά τις έως τώρα πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, τα αίτια θανάτου του Prince παραμένουν ένα μυστήριο. Η νεκροψία στον Prince ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες, ωστόσο, όπως μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μπορεί να περάσουν πολλές ημέρες ή και εβδομάδες, μέχρι να βγουν τα τελικά αποτελέσματα.

Με πληροφορίες από Daily Mail