Αυτές οι μπαλαρίνες χορεύουν στα πιο απίθανα μέρη

11.03.2014
Μπαλαρίνες στα πιο απρόοπτα μέρη του κόσμου συναντούμε στη συλλογή φωτογραφιών του Ντέιν Σιτατζί (Dane Shitagi). Στα παγκάκια, στη μέση του δρόμου, στο πάρκο, την ακροθαλασσιά, στις γέφυρες, στους γκρεμούς, στους καταρράκτες, παντού έβαλε ο χαβανέζος φωτογράφος τις μπαλαρίνες -μοντέλα του να ποζάρουν για χάρη του. Ο Σιτατζί, γεννήθηκε στη Χονολουλού και σε νεαρή ηλικία εγκαταστάθηκε στην Νέα Υόρκη. Το πρότζεκτ του αυτό με τις μπαλαρίνες τον έχει κάνει διάσημο ανά τον κόσμο, καθώς έχει καταφέρει να συλλέξει σε ένα άλμπουμ περισσότερες από 1000 φωτογραφίες ταλαντούχων χορευτριών. Το άλμπουμ αυτό ονομάζεται «The Ballerina Project» και είναι χαρακτηριστικό πως στο Facebook έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περίπου 800.000 likes! Γ.Οικονόμου

Μπαλαρίνες στα πιο απρόοπτα μέρη του κόσμου συναντούμε στη συλλογή φωτογραφιών του Ντέιν Σιτατζί (Dane Shitagi). Στα παγκάκια, στη μέση του δρόμου, στο πάρκο, την ακροθαλασσιά, στις γέφυρες, στους γκρεμούς, στους καταρράκτες, παντού έβαλε ο χαβανέζος φωτογράφος τις μπαλαρίνες -μοντέλα του να ποζάρουν για χάρη του.

Ο Σιτατζί, γεννήθηκε στη Χονολουλού και σε νεαρή ηλικία εγκαταστάθηκε στην Νέα Υόρκη. Το πρότζεκτ του αυτό με τις μπαλαρίνες τον έχει κάνει διάσημο ανά τον κόσμο, καθώς έχει καταφέρει να συλλέξει σε ένα άλμπουμ περισσότερες από 1000 φωτογραφίες ταλαντούχων χορευτριών.

Το άλμπουμ αυτό ονομάζεται «The Ballerina Project» και είναι χαρακτηριστικό πως στο Facebook έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περίπου 800.000 likes!

Γ.Οικονόμου