Παγκόσμιο σοκ για τον παιδόφιλο τραγουδιστή!

28.11.2013
Ένοχος σε μια σειρά από κατηγορίες παιδικής κακοποίησης, μεταξύ των οποίων και η απόπειρα βιασμού βρέφους, δήλωσε ο τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος «Lostprophets» Ιαν Γουάτκινς (Ian Watkins), ο οποίος μέχρι τώρα αρνείοτο τις κατηγορίες!

Ένοχος σε μια σειρά από κατηγορίες παιδικής κακοποίησης, μεταξύ των οποίων και η απόπειρα βιασμού βρέφους, δήλωσε ο τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος «Lostprophets» Ιαν Γουάτκινς (Ian Watkins), ο οποίος μέχρι τώρα αρνείοτο τις κατηγορίες!

Στις 19 Δεκεμβρίου του 2012, ο Γουάτκινς κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε σεξουαλική δραστηριότητα με ένα κορίτσι ενός έτους, και για την κατοχή πορνογραφικού υλικού με παιδιά καθώς και μια “ακραία” φωτογραφία με πορνογραφικό υλικό με ζώα.

Ο τραγουδιστής δε δεχοταν την ενοχή του μέχρι που στις 26 Νοεμβρίου του 2013, όταν ξεκίνησε η δίκη του παραδέχτηκε ότι όντως είναι παιδόφιλος. Συγκεκριμένα ο Γουάτκινς παραδέχτηκε την ενοχή του για σχέδιο βιασμού παιδιού, τρεις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων, επτά κατηγορίες για κατοχή άσεμνων φωτογραφιών με παιδιά και μία ακραία φωτογραφία που απεικόνιζε σεξουαλική πράξη σε ζώο.

Εκτός από τον ίδιο, στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκαν και δύο γυναίκες που κακοποιούσαν τα παιδιά τους και τα "προσέφεραν" για κακοποίηση στον τραγουδιστή. Ενοχοποιητικά στοιχεία προέκυψαν από μηνύματα, με τον τραγουδιστή να γράφει σε ένα από αυτά "αν μου ανήκεις, μου ανήκει και το μωρό σου".

Οι δικηγόροι δήλωσαν οτι ο Γουάτκινς ήταν ένας «αποφασισμένος και αφοσιωμένος παιδόφιλος». Ο πρώην τραγουδιστής των διαλυμένων πλέον βρέθηκε ένα κωδικοποιημένο, μυστικό CD, το οποίο, όταν αποκωδικοποιήθηκε, έδειξε καταγεγραμμένες πολλές σκηνές από τις κακοποιήσεις και την απόπειρα βιασμού. Ο ροκ τραγουδιστής, που είναι χρήστης κρακ και κρυσταλλικής μεταμφεταμίνης, δήλωσε ότι δεν θυμάται τίποτα από όλες αυτές τις περιπτύξεις, γιατί προφανώς ήταν υπό την επήρρεια των ουσιών, όταν επιδιδόταν σε αυτές.

Τον Οκτώβριο που μας πέρασε, οι Lostprophets ανακοίνωσαν ότι διαλύονται. Η μπάντα ειχε ξεκινησει το 1997, και κυκλοφόρησαν πέντε άλμπουμ με γνωστότερη επιτυχία τους το Last Train Home.

Η ποινή του Γουάτκινς θα ανακοινωθεί στις 18 Οκτωβρίου, ενώ ο κιθαρίστας των Lostprophets Λι Γκέιζ(Lee Gaze) ανακοίνωσε στο τουίτερο πόσο ανακουφισμένος νιώθει που η υπόθεση έληξε γρήγορα, χωρίς δίκη (εφόσον οι κατηγορούμενοι ομολόγησαν τα εγκλήματά τους).

Ε.Σ.