Η Μπιγιονσέ έφαγε πόρτα από...τις πυραμίδες!

28.11.2013
H 31χρονη ποπ σταρ δεν περίμενε τέτοια αντίδραση από τον ξεναγό της και σίγουρα θα σκεφτεί δεύτερη φορά να επισκεφθεί τον Φαραώ.

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) δεν άφησε και την καλύτερη εντύπωση στην ομάδα που ανέλαβαν την ξενάγηση της στην Αίγυπτο και συγκεκριμένα στον αρχαιολόγο Ζαχι Χαουας (Zahi Hawass). «Ο Ιντιάνα Τζόουνς της Αιγύπτου» όπως είναι το παρατσούκλι του, αρνήθηκε να την ξεναγήσει στις πυραμίδες γιατί όπως ισχυρίστηκε, η 31χρονη τραγουδίστρια ήταν πολύ αγενής μαζί του και συμπεριφέρθηκε σε όλους σαν υστερική ντίβα.

"Οι περισσότεροι τουρίστες που αναλαμβάνω να ξεναγήσω είναι πολύ καλοί και γινόμαστε φίλοι. Αυτή η κυρία όμως… είπε ότι θα έρθει στις 3 αλλά άργησε κι όταν της είπα να ζητήσει συγνώμη για την καθυστέρηση δεν είπε κουβέντα. Έφερα έναν φωτογράφο κι αυτή ήρθε μ’ έναν δικό της κι έναν σωματοφύλακα. Όταν ο δικός μου άρχισε να βγάζει φωτογραφίες, εκείνη φώναξε « Σταμάτα! Εγώ είμαι αυτή που θα αποφασίσω αν θα βγάλεις, όχι εσύ» και σχεδόν του επιτέθηκε". ανέφερε ο Χάουας στην Independent.

Όσο για τη συνέχεια του περιστατικού, ο Ζαχι την έδιωξε λέγοντας είναι χαζή κι αποχώρησε χωρίς να της δείξει τίποτα και από την πλευρά της Μπιγιονσέ δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση μέχρι τώρα.

Κ.Π