Σουίφτ, Μπον Τζόβι και πρίγκιπας Γούιλιαμ στη σκηνή!

27.11.2013
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους της φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο παλατι του Kesington...

Χθες το βράδυ στο παλάτι είχαν πάρτυ και η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) δε μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της. Η 23χρονη τραγουδίστρια μαζί με τον Τζον Μπον Τζόβι (Jon Bon Jovi) ήταν καλεσμένοι στο Winter White Gala που πραγματοποιήθηκε για να ενισχύσουν τη φιλανθρωπική οργάνωση Centerpoint η οποία βοηθάει άστεγους της Αγγλίας.

Οι δυο τους ανέβηκαν στη σκηνή μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (William) ο οποίος στηρίζει την οργάνωση και τραγούδησαν μια σχεδόν α καπέλα εκδοχή το “Livin on a prayer” και σίγουρα δεν είναι ένας αναμενόμενος συνδυασμός.

"Ήταν πολύ αστείος και ήμουν απίστευτα χαρούμενη. Δεν έχω ξανατραγουδήσει σε παλάτι κι έχω ενθουσιαστεί. Είναι μαγικά εδώ. Έχει παντού παραμυθένια φώτα και ψεύτικες νιφάδες χιονιού να πέφτουν από τον ουρανό και όλα είναι υπέροχα. Νιώθω πολύ τυχερή που βρίσκομαι εδώ." είπε η Σουίφτ που ερμήνευσε επίσης και το κομμάτι της “Trouble”.

"Αυτό που είναι σημαντικό για μένα είναι να βοηθήσω να σταματήσει η φτώχεια και τι καλύτερο από το να είμαι προσκεκλημένος εδώ σ’ ένα τόσο εντυπωσιακό περιβάλλον." πρόσθεσε ο frontman των Bon Jovi και κοινώς ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα.

K.π