Παραλίγο να διώξουν τη Μαντόνα με τις κλωτσιές!

14.10.2013
Η 53χρονη τραγουδίστρια δεν ανέχεται να της κάνουν παρατηρήσεις κοινοί θνητοί...

Η Μαντόνα (Madonna) είναι σταρ και το κέφι της θα κάνει. Κάπως έτσι σκέφτηκε η 53χρονη τραγουδίστρια όταν πήγε στην προβολή του «12 Years of slave» στο New York Festival και κατάφερε γι άλλη μια φορά να τραβήξει το κέντρο της προσοχής λόγω της προκλητικής συμπεριφοράς της.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της ταινίας, η ποπ σταρ έστελνε συνέχεια μηνύματα με το Blackberry κινητό της ενοχλώντας τους διπλανούς της κι όταν μία κυρία δίπλα της είπε να το κλείσει, εκείνη απάντησε με ειρωνικό ύφος «Είναι για δουλειά, δυνάστρια!» και μετά από λίγο βγήκε από την αίθουσα.

Αυτό έγινε σύμφωνα με την μαρτυρία του κριτικού κινηματογράφου του Salon, Τσαρλς Τέιλορ (Charles Taylor) που βρισκόταν στην αίθουσα και δεν είχε καταλάβει ποια είναι και πρόσθεσε πως σ’ όλη την υπόλοιπη ταινία , σκεφτόταν ότι ήθελε να πει σ΄ αυτή την ξανθιά πόσο αισχρή είναι. Βέβαια μπορεί να έφυγε αλλά μετά φωτογραφήθηκε με τον σκηνοθέτη Στιβ Μακ Κουίν (Steve Mc Queen) λέγοντας του κιόλας πόσο καλή ήταν η ταινία.

«Απαγορεύουμε την είσοδο στη Μαντόνα μέχρι να ζητήσει συγνώμη στους θεατές. Έχουμε μηδενική ανοχή σε όσους μιλάνε ή γράφουν μηνύματα κατά τη διάρκεια των ταινιών. Αν το κάνει κάποιος θα γίνει προειδοποίηση και σε περίπτωση που συνεχίσει θα τον διώξουμε χωρίς αποζημείωση.» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του σινεμά Alamo Drafthouse. Από την πλευρά της Μαντόνα, παίζεται ακόμα η σιωπή των αμνών…

Κ.Π