Γέννησε η Φέργκι!

30.08.2013
Η 38χρονη τραγουδίστρια εδώ και λίγες ώρες είναι πλέον μαμά.

Πολλοί άντρες την έχουν πρωταγωνίστρια στις φαντασιώσεις τους και άλλοι τόσοι στεναχωρήθηκαν με το προσωρινό διάλειμμα των Black Eyed Peas αλλά της βγήκε σε καλό καλωσορίζοντας καινούριο μέλος στην οικογένεια.

Η Φέργκι (Fergie) γέννησε το πρωί ένα υγιέστατο αγοράκι και σύμφωνα με το TMZ πήγαν όλα καλά με την καισαρική χωρίς επιπλοκές ενώ ο σύζυγος της, Τζος (Josh) ήταν δίπλα της σ’ όλη τη διάρκεια της επέμβασης. Η 38χρονη τραγουδίστρια και ο αγαπημένoς της έχουν ήδη διαλέξει όνομα για το γιο τους που θα έχει κάτι από ροκ σταρ αφού θα λέγεται Αξλ Τζακ Νταχαμελ (Axl Jack Duhamel) και όπως έχει πει το ζευγάρι είναι ένα homage στον Αξλ Ρόουζ (Axl Rose).

«Το όνομα είναι κάπως παραδοσιακό αλλά δεν είναι κιόλας. Η γυναίκα μου είναι λίγο rock n roll οπότε έχει περισσότερη αδυναμία σ’ αυτό τον τομέα απ’ ότι εγώ. Αποφασίσαμε να τους δώσουμε ένα όνομα που αγαπάμε κι οι δύο και που νομίζουμε ότι θα του ταιριάζει.» ανέφερε στο People ο 40χρονος Τζος.

Η frontwoman των Black Eyed Peas θα παραμείνει για λίγες μέρες στη VIP σουίτα του μαιευτηρίου προσωρινοί ένοικοι της οποίας ήταν η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και η Ντουάιτ Χάουαρντ (Dwight Howard).

Κ.Π