Μόρισεϊ: "Αν υπήρχαν περισσότεροι γκέι δεν θα είχαμε πολέμους"

28.02.2013
Σπάνια θ' ακούσεις από τον Moz κάποιο θετικό σχόλιο για οποιoνδήποτε ειδικά τα τελευταία χρόνια που τα έχει βάλει με όλους και με όλα.

Κάθε φορά που κάνει δηλώσεις ο Μόρισεϊ (Morrissey) περιμένουν όλοι πόσο προκλητικός μπορεί να γίνει ύστερα απ’ όλα αυτά που έχει πει μέχρι τώρα. Αλλά όπως έχει δείξει, είναι ανεξάντλητος. Λέγαμε τις προάλλες πως απαίτησε για τη συναυλία του στο Staples Center να κλείσουν όλα τα Mc Donalds και όποια μαγαζιά πουλάνε κρέας και να υπάρχει μενού αποκλειστικά για χορτοφάγους και τώρα μίλησε για το χόμπι των ετεροφυλόφιλων.

Αφού ακύρωσε την εμφάνιση του στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) γιατί έμαθε πως θα είναι στο πλατό κυνηγοί πάπιας, δήλωσε στο περιοδικό Rookie πως η αιτία όλων των πολέμων είναι ο μικρός αριθμός ομοφυλοφίλων οι οποίοι απεχθάνονται τη βία και τις εχθροπραξίες.

« Ο πόλεμος, πιστεύω είναι το πιο αρνητικό στοιχείο της αντρικής ετεροφυλοφιλίας. Αν υπήρχαν περισσότεροι γκέι άντρες , δεν θα είχαμε πολέμους γιατί δεν τους αρέσει να σκοτώνουν άλλους άντρες σε αντίθεση με τους ετεροφυλόφιλους. Και παίρνουν μετάλλια κι αυτό.» υποστηρίζει ο 53χρονος τραγουδιστής.

Επίσης στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους σύγχρονους ποπ καλλιτέχνες όπως η Μπιγονσέ (Beyonce) και ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) για τους οποίους πιστεύει ότι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στη μουσική σ’ αυτή την εποχή μας προτρέπουν να μη σκεφτόμαστε. «Ένα συγκρότημα σαν τους Sex Pistols δε θα επέτρεπαν σε κανέναν να αποφασίσει για εκείνους και αυτό εν έτει 2013 δε συμβαίνει σε κανέναν διάσημο καλλιτέχνη.» είπε χαρακτηριστικά.

Κ.Π