Οι Passion Pit παρουσιάζουν το Carried Away

27.02.2013
Οι Passion Pit παρουσιάζουν το “Carried Away”, το δεύτερο single από το album Gossamer.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το video του τραγουδιού. «Το video γυρίστηκε στο Los Angeles και αφηγείται την ιστορία μιας σχέση αγάπης / μίσους με ένα παιχνιδιάρικο τρόπο», εξηγούν οι σκηνοθέτες .

Οι Passion Pit ολοκλήρωσαν ένα όνειρο πριν λίγες μέρες όταν και εμφανίστηκαν μπροστά σε 14 χιλιάδες fans στην Madison Square Garden. Η σημαντική αυτή ημέρα της μπάντας καταγράφηκε από το Rolling Stone με τον τίτλο “Day in The Life” και παρουσιάζει τον Michael Angelakos καθώς ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο sold out show στη μέχρι τώρα καριέρα της μπάντας.

Αμέσως μετά η μπάντα επέστρεψε στην πατρίδα τους, στην Βοστόνη για μια sold-out συναυλία στο χωρητικότητας 6.000 Agganis Arena. Οκτώ μήνες μετά την κυκλοφορία του Gossamer, οι Passion Pit ολοκληρώνουν την μεγαλύτερη περιοδεία τους μέχρι σήμερα με τις εμφανίσεις τους σε Σικάγο, Σαν Φρανσίσκο, Σιάτλ κ.α. Οι Passion Pit θα κάνουν επιπλέον εμφανίσεις στα φεστιβάλ Coachella, BUKU και Swee tlife .

Το 2012 ήταν μια μοναδική χρονιά για τους Passion Pit, με το δεύτερο album τους Gossamer να κάνει ντεμπούτο στο # 4 του Billboard Top 200 και το single “Take A Walk” να φτάνει στο Top5 των alternative charts. Επιπλέον οι Passion Pit τραγούδησαν το “Take A Walk” και το “Carried Away” στο Saturday Night Live το περασμένο φθινόπωρο. Με την ορμή της sold-out εμφάνισης στο Madison Square Garden ήδη στο ενεργητικό τους, το 2013 υπόσχεται να είναι ένα άλλο σημαντικό έτος για τους Passion Pit.