Βρέθηκε ο τάφος του Φρέντι Μέρκιουρι;

27.02.2013
Κάποιοι φαν του τραγουδιστή ισχυρίζονται πως έλυσαν το μυστήριο σχετικά με το μέρος όπου βρίσκονται οι στάχτες του.

Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ροκ τραγουδιστές και περφόρμερ που έχουν περάσει από τη μουσική, μία φωνή που δε χρειαζόταν μικρόφωνα και έχει κερδίσει βέβαια επάξια τον τίτλο του θρύλου. Ο Φρέντι Μέρκιουρι (Freddie Mercury), frontman των Queen, έφυγε από τη ζωή το 1991 στα 45 του χρόνια κι αποτεφρώθηκε χωρίς να γίνει ποτέ γνωστό το μέρος όπου φυλάσσονται οι στάχτες του.

Όμως τώρα κάποιοι φανατικοί θαυμαστές του ισχυρίζονται πως ανακάλυψαν τον τάφο του Μέρκιουρι στο νεκροταφείο Kensal Ride χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα πως όντως ισχύει.

"In Loving Memory of Farrokh Bulsara. Pour Etre Toujours Pres De Toi Avec Tout Mon Amour” γράφει στην ταφόπλακα που βρήκαν και υποστηρίζουν πως εκεί βρίσκονται οι στάχτες του και στο τέλος υπάρχει ένα Μ το οποίο όπως λένε, αναφέρεται στο όνομα της Μέρι Όστιν (Mary Austin), η φίλη του που κληρονόμησε το σπίτι του στο Λονδίνο.

Όσο για το Farrokh Bulsara, είναι το πραγματικό όνομα του Φρέντι και οι ημερομηνίες γέννησης και θανάτου οι οποίες είναι χαραγμένες, ταιριάζουν με τις δικές του. «Όλοι ξέρουν πως ο Φρέντι αποτεφρώθηκε στο νεκροταφείο Kensan Green το 1991 αλλά παρέμεινε ένα μυστήριο το μέρος όπου υπάρχουν οι στάχτες του. Σύμφωνα με τις βιογραφίες, οι στάχτες του δεν έμειναν στο Kensan Green και η ανακάλυψη αυτής της πλάκας είναι πραγματικά κάτι συναρπαστικό» ανέφερε ένας φαν στη Mirror και περιμένουμε νεότερα.

Κ.Π