Συνεργασία έκπληξη για τον Τίμπερλεικ

27.02.2013
Ο 31χρονος τραγουδιστής επέστρεψε στη μουσική αλλά δεν παράτησε την υποκριτική κάνοντας ένα συνδυασμό και των δύο στην καινούρια του ταινία με σκηνοθέτες τους αδερφούς Κοέν.

Ο Τζάστιν Τίμπερλεικ (Justin Timberlake) τα κάνει όλα και συμφέρει. Στην καινούρια ταινία των αδερφών Κοέν (Cohen) Inside Llewyn Davis, βιογραφία του φολκ τραγουδιστή Ντέιβ Βαν Ρονκ (Dave Van Ronk) , θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές μαζί με την Κάρει Μάλιγκαν (Carey Mulligan), Όσκαρ Άιζαακ (Oscar Isaac) και Τζον Γκουντμαν (John Goodman) αλλά ανακοίνωσε στην τελευταία του συνέντευξη πως θα συμμετέχει και στις μουσικές του φιλμ.

Όμως δε θα είναι μόνος του. Θα κάνει ντουέτο με τον Μάρκους Μάμφορντ (Marcus Mumford), frontman των Mumford and Sons οι οποίοι ήταν υποψήφιοι για έξι Grammy κι έφυγαν με εκείνο του Καλύτερου Δίσκου της χρονιάς ("Babel") και σίγουρα είναι μία συνεργασία που δεν περίμενες. Ο Μάρκους έχει κάνει επιμέλεια όλου του soundtrack μαζί με τον Τ Μπόουν Μπερνέτ (T Bone Burnett) και είναι επίσης ο σύζυγος της Μάλιγκαν οπότε είναι και λίγο οικογενειακή υπόθεση.

"Δουλέψαμε με τον Μάρκους για τη μουσική και δεν ξέρω που αλλού θα είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε μ' αυτό τον τρόπο. Περάσαμε πάρα πολύ καλά. Όχι μόνο θα είναι μία υπέροχη ταινία αλλά θα έχιε και φανταστική μουσική." δήλωσε ενθουσιασμένος ο Τζάστιν στο ραδιοφωνικό σταθμό Capitan FM.

Κ.Π