H Ριάνα, ο Κρις και η διχτυωτή φούστα!

21.02.2013
Η Ριάνα αποφάσισε να βάλει μία διχτυωτή φούστα πάνω απο το μπικίνι της, και βέβαια οι παπαράτσι ήταν εκεί να το απαθαντίσουν!

Η Ριάνα (Rihanna) φαίνεται ότι πήρε το δώρο που ήθελε για τα γενέθλιά της! Ήταν με τον αγαπημένο της Κρις Μπράουν (Chris Brown) στη Χαβάη και έκαναν... παιχνιδια!

Η καλλονή από τα Μπαρμπέιντος έγινε 25 και αποφάσισε να το γιορτάσει στην παραλία.. με μια διχτυωτή φούστα πάνω απο το μπικίνι της, θέαμα που οι παπαράτσι ήταν εκεί για να απαθανατίσουν!

Σε μια παραλία της Χαβάη θα φορούσε κανείς κάτι πιο χαλαρό, πιο χύμα, πιο αέρινο, αλλά η Ριάνα ήταν εκεί για να διαψεύσει κάθε τέτοια πρόθεση! Σαν αν είχε μόλις βγει από νυχτερινό κλαμπ ή σαν να ειχε μόλις κατέβει από τη σκηνή, βρέθηκε στην ακροθαλασσιά με το μαύρο δίχτυ!

Δεν την ένοιαζε βέβαια καθολου, καθώς απολάμβανε τις βόλτες και τα γλυκόλογα με τον on-off σύντροφό της, με τον οποίο είχαμε να τη δούμε απο τη βραδυά των Γκράμι...

Αργότερα μέσα στη μέρα η ίδια πόσταρε μόνη της κοινή τους φωτογραφία μέσα σε μία λιμουζίνα, με το μήνυμα 'γέμισε το γέμισε το' αναφερόμενη στη σαμπάνια και το ποτήρι της...

Ε.Σ.