Ποια είναι η μεγάλη νικήτρια των Brit Awards

22.02.2013
Η chart-topping τραγουδίστρια κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Βρετανικού Άλμπουμ στα BRIT Awards 2012 είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της στις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο.

H Eμελι Σαντέ (Emeli Sande) είναι η μεγάλη νικήτρια των Brit Awards.

Η chart-topping τραγουδίστρια κέρδισε χθες το βραβείο του Καλύτερου Βρετανικού Άλμπουμ στα BRIT Awards 2012, για το “Our Version of Events” και το βραβείο της Καλύτερης Βρετανίδας Γυναίκας Καλλιτέχνη.

Η 25χρονη Σκωτσέζα τραγουδίστρια, γνωστή για επιτυχίες όπως το ‘Next To Me’ και το ‘Clown’ είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της στις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο.

H Σαντέ εμφανίστηκε στην τελετή με τέσσερις υποψηφιότητες συνολικά, δύο από τις οποίες ήταν στην κατηγορία Best Single, για να θριαμβεύσει τελικά στην κατηγορία Best Album και στην κατηγορία Best Female Solo Artist, σε μία φαντασμαγορική νύχτα στην 02 Arena στο Λονδίνο.

Παραλαμβάνοντας το αγαλματίδιο για το καλύτερο άλμπουμ, η Σαντέ μίλησε για τον εαυτό της ως ‘μία πολύ ασυνήθιστη pop σταρ’. Και συνέχισε ‘αυτό είναι ένα άλμπουμ που έγραψα γιατί δεν είχα την αυτοπεποίθηση να πω αυτά τα πράγματα αυτοπροσώπως’.

Το ντεμπούτο άλμπουμ της, “Our Version Of Events”, ήταν το πιο δημοφιλές άλμπουμ του 2012 στην Αγγλία, και πούλησε περισσότερα από 1.4 εκατομμύρια αντίτυπα.