Το Gangnam Style βοηθάει... στο βούρτσισμα των δοντιών!

18.02.2013
Ο 35χρονος τραγουδιστής είναι κάτοχος άλλης μίας πρωτιάς αυτή τη φορά στις λίστες των μικρότερων φαν του.

Ο Psy, είναι ο σωτήρας των γονιών που δε μπορούν πείσουν τα παιδιά τους να μπουν στη διαδικασία του βουρτσίσματος των δοντιών και πρέπει να σκέφτονται διαφορετικά σχέδια κάθε φορά για να τα οδηγήσουν στους νιπτήρες.

Όπως έδειξε μια πρόσφατη έρευνα δύο Άγγλων ειδικών, το «δυναμικό και ξεσηκωτικό» όπως λένε, «Gangnam Style» βοηθάει τα μικρά παιδιά να βουρτσίζουν τα δόντια τους με τις σωστές κινήσεις, χωρίς γκρίνιες και φωνές και τους προκαλεί ευφορία.

Ο Τζέιμς Ουίλιαμς (James Williams), καθηγητής κιθάρας του Brighton Institute of Modern Music με αφορμή την παραπάνω διαπίστωση, έφτιαξε μία εξίσωση με τον κατάλληλο αριθμό κινήσεων για τον τέλειο καθαρισμό των δοντιών και βρήκε τα τραγούδια που συνοδεύουν ιδανικά το βούρτσισμα.

Πρώτο είναι το χι του Νοτιοκορεάτη τραγουδιστή και τις υπόλοιπες θέσεις της λίστας καταλαμβάνουν το «Diamonds» της Ριάνα (Rihanna), το «Somebody that I Used to know» του Γκοτάι (Gotye), το «Troblemaker» του Όλι Μερς (Olly Murs), το «Call my name» της Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) και το Heatwave του Γουιλι (Wiley).

K.Π