"Με τη Λόπεζ ένιωθα φυλακισμένος σα χάμστερ!"

18.02.2013
Ποιος πρώην της Τζένιφερ Λόπεζ έκανε την επίμαχη δήλωση?!

Ο Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck) δήλωσε δημοσίως ότι ένιωθε σαν ποντίκι στο κλουβί όταν ήταν ζευγάρι με τη Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez).

Ο ηθοποιός έβγαινε με τη Λόπεζ για δύο χρόνια και είχαν μάλιστα αρραβωνιαστεί πριν χωρίσουν το 2004. Γνωστοί και ως ‘Bennifer’ τραβούσαν πάντα τα φώτα και τα βλέμματα!

“Επρεπε να αντιμετωπίσω τα προβλήματά μου και τις φιλοδοξίες μου και τότε ήμουν στο κέντρο των προβολέων. Ενιωθα σαν χάμστερ στον τροχό του μέσα στο κλουβί. Οσο πιο γρήγορα πήγαινα, τόσο περισσότερο γρήγορα έπρεπε να πάω για να επιβιώσω!" δήλωσε στη The Sun. “Πηγαινα στη λάθος κατεύθυνση! Ημουν μικρός, πήρα τεράστιους ρόλους, ήμουν στο κέντρο των πάντων και τελικά έχασα λιγο το δρομο μου. Ενιωθα πνιγμένος, εγκλωβισμένος και δυστυχισμένος .Μακάρι να ήξερα τότε πόσο σημαντικό είναι να έχεις τον απόλυτο έλεγχο της ζωής σου, για να κρατούσα χαμηλότερο προφίλ.”

Οταν παντρεύτηκε τη Τζενιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner) και έκανε οικογένεια μαζί της, παραδέχθηκε ότι επαναπροσδιόρισε τη ζωή του. Το μεγάλωμα των τριών κοριτσιών του τον βοήθησε να αποκτήσει νέα προοπτική και να συνειδητοποιήσει τι είναι πραγματικά σημαντικό". “Ξεκίνησα να κάνω τα πάντα πιο απλά. Πούλησα τη Μπέντλεϊ που οδηγούσα και κατάλαβα ότι ήμουν επιδειξιομανής" είπε χαμογελαστός. Η καριέρα του μπήκε τελικά στην ευθεία που εκείνος ήθελε και αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις βραβεύσεις και την επιτυχία της ταινίας που σκηνοθέτησε, Argo, στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Από την άλλη, η Τζένιφερ Λόπεζ φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει βρει τη δική της κατεύθυνση στην προσωπική της ζωή, αφού μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Αφλεκ, και μετά και το διαζύγιο της με τον Μαρκ Αντονι, με τον οποίο έκανε και δύο παιδιά, βγαίνει με τον 24χρονο χορευτή της Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart), με τον οποίο όμως κανείς δεν ξέρει αν θα δεσμευτεί σοβαρά... Οι τελευταίες φημες τη θέλουν να μιλάει ξανά σε καθημερινή βάση με τον πρώην σύζυγό της, εκδηλώνοντάς του μάλιστα την ανησυχία της για τη σχέση της αφου δεν την προσφέρει τη σιγουριά και ασφάλεια που εκείνη επιζητά.

Ε.Σ.