Νίκι Μινάζ: Δεν έχω ανάγκη τα Γκράμι

01.02.2013
Η 29χρονη τραγουδίστρια μόλις ενημερώθηκε για την απόρριψη της από τις υποψηφιότητες των Γκράμι δεν στεναχωρηθηκε τόσο πολύ μιας και έχει τόα πολλά άλλα να κοσμούν το τζάκι της.

Η Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) έχει φτάσει σε ένα άλλο επίπεδο την ποπ και το γυναικείο χιπ χοπ, μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της γκουρού της μουσικής βιομηχανίας και να μην έχει ανάγκη τα βραβεία καθώς έχει βαρεθεί ν’ ανεβοκατεβαίνει τα τιμητικά βάθρα.

Οι διοργανωτές των φετινών Grammy δεν συγκινήθηκαν από το άλμπουμ της "Pink Friday: Roman Reloaded" και δεν την έχουν υποψήφια σε καμία κατηγορία σε αντίθεση με την περσινή χρονιά που το όνομα της διεκδικούσε τρία χρυσά γραμμόφωνα αλλά εκείνη δεν το πήρε και τόσο κατάκαρδα.

«Έχω κερδίσει τόνους από βραβεία και πιστεύω πως όταν είναι η κατάλληλη ώρα να πάρω Grammy, θα το πάρω. Νομίζω ότι φέτος είχαν έναν άλλο λόγο που δεν με επέλεξαν και δε θέλω να το συζητήσω παραπάνω γιατί αφορά μόνο εμένα κι εκείνους.» δήλωσε στο Ap και συμπλήρωσε πως παρ’ όλα αυτά σέβεται απόλυτα την διοργάνωση και δεν ανησυχεί καθόλου.

Άρα έχει έναν λόγο παραπάνω για να εντυπωσιάσει τον κόσμο και τις κάμερες στις 10 Φεβρουαρίου και όσα στοιχήματα και να βάλουμε για το τι θα φορέσει, το πιο πιθανό είναι ότι θα χάσουμε όλοι.

Κ.Π