Η Μπιγιονσέ κλαίει για το παιδί που έχασε

01.02.2013
Πριν μείνει έγκυος με την κόρη της Μπλου Άιβι (Blue Ivy) η σούπερσταρ είχε ήδη χάσει ένα μωρό.

Η Μπιγιονσέ (Beyoncé) μίλησε κλαίγοντας για την σπαρακτική εμπειρία που είχε όταν έχασε το πρώτο της παιδί, ενώ είχε ήδη επιλέξει όνομα γι αυτό...

Πριν μείνει έγκυος με την κόρη της Μπλου Άιβι (Blue Ivy) που γεννήθηκε τον Ιανουάριο 2012, η σούπερσταρ είχε ήδη χάσει ένα μωρό. Η Μπιγιονσέ άνοιξε την καρδιά της και είπε πόσο πολύ είχε πονέσει, αποκαλύπτοντας και άλλες πτυχές της ζωής της στο Life Is But a Dream.

“Πριν δύο χρόνια είχα μείνει έγκυος για πρώτη φορά. Και είχα ακούσει την καρδούλα του, που ήταν η πιο όμορφη μουσική που έχω ακούσει ποτέ. Είχα επιλέξει ονόματα, είχα φανταστεί το προσωπάκι του.. ένιωθω ήδη μαμά".

Η Μπιγιονσέ μίλησε για εκείνη την εποχή... "Πήγα πίσω στη Νέα Υόρκη και δεν υπήρχε χτύπος καρδιάς... Την προηγούμενη βδομάδα ήταν όλα καλά... εκείνη τη μέρα, δεν ακούγαμε την καρδιά".

Την πρώτη φορά που ο κόσμος έμαθε για την αποβολή ήταν πέρυσι που ο Τζέι Ζι έγραψε ένα κομμάτι για την Μπλου Άιβι, με τους στίχους "Την τελευταία φορά η αποβολή ήταν τόσο τραγική, φοβόμασταν ότι κι εσύ θα εξαφανιστείς, αλλά όχι εσύ είσαι μαγεία".

Η Μπιγιονσέ επίσης έχει γράψει ένα κομμάτι για την εμπειρία της αλλά δεν έχει αποκάυψει τον τίτλο του. "Μπήκα στο στουντιο και έγραψα το πιο λυπηρό τραγούδι που έχω γράψει στη ζωή μου. Και ήταν το πρώτο που έγραψα για το άλμπουμ μου, ήταν μια μορφή θεραπείας, γιατί ήταν το πιο τραγικό συμβάν που έχω ζήσει".

Ε.Σ.