To πανάκριβο μονόπετρο των αρραβώνων της Αβρίλ Λαβίν!

24.08.2012
O μελλοντικός σύζυγος της 27χρονης τραγουδίστριας, Τσαντ, της έκανε πρόταση γάμου και δεν τσιγκουνεύτηκε καθόλου στην τιμή του δαχτυλιδιού...

Αν σε βάζαμε να το μαντέψεις και σου δίναμε και τρεις ευκαιρίες ν' απαντήσεις σωστά δεν υπήρχε περίπτωση να έβρισκες την τιμή του δαχτυλιδιού που έδωσε ο Τσαντ Κρόγκερ (Chad Kroeger) στην Αβρίλ Λαβίν (Avril Lavigne) όταν αρραβωνιάστηκαν πριν τρεις μέρες την ημέρα των γενελίων του πρώην της.

Το μεγάλο μονόπετρο στοιχίζει 350.000 δολάρια και συμφωνα με τον ειδικό στην κατασκευή κοσμημάτων Μάικλ Ο Κόνορ ( Michael O’Connor) «το διαμάντι σε σχήμα αχλάδι φτιάχτηκε για να συνδυάζει το vintage glamour και την μοναδικότητα, ιδανικό για μία ρόκερ σαν την Αβρίλ.». Πρόσθεσε επίσης ότι τα «μισοφέγγαρα» διαμάντια είναι πολύ σπάνια για να ταιριάζουν σε κάθε πλευρά του κεντρικού διαμαντιού το οποίο είναι 10 καρατίων.

Η 27χρονη τραγουδίστρια και ο frontman των Nickelback γιόρτασαν τους αρραβώνες τους και το γάμο που θα έρθει σύντομα, στο κλαμπ 1 Oak στο Λας Βέγκας μες την απόλυτη ευτυχία πίνοντας σαμπάνιες και βότκες και χορεύοντας συνέχεια αγγαλιασμένοι.

Εκείνη μπήκε στο μαγαζί πρώτη με μία παρέα φίλων της και σωματοφύλακες και ήταν τρομερά ενθουσιασμένη ενώ δεν καθυστέρησε ούτε λεπτό να φωτογραφηθεί την επόμενη κιόλας μέρα με το δαχτυλίδι στο χέρι. Και στα δικά σας.

Κ.Π