Έφυγε από τη ζωή ο γιος του Άσερ

23.07.2012
Τελικά ο μικρός Κάιλ μετά από πολλές μέρες στην εντατική, έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Στις αρχές του μήνα, ο γιος της πρώην γυναίκας του Άσερ (Usher), Κάιλ Γκλόβερ (Kyle Glover) χτυπήθηκε από ένα τζετ σκι το οποίο οδηγούσε ο οικογενειακός φίλος Τζέφρι Χάπμπαρντ( Jeffrey Hubbard) και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Ατλάντα με παροχή τεχνικής υποστήριξης. Οι γιατροί διέγνωσαν πως το 11χρονο αγοράκι ήταν εγκεφαλικό νεκρό και η μαμά του Ταμέκα Φόστερ (Ταμεκα Φόστερ) -η οποία έχει άλλους δύο γιους με τον τραγουδιστή- και ο 38χρονος rnb σταρ ήταν συγκλονισμένοι αλλά είχαν και μια ελπίδα πως τα πράγματα θα πήγαιναν καλύτερα.

“Tο ατύχημα ήταν τόσο τυχαίο - το τζετ σκι δεν έπρεπε να είναι εκεί τόσο κοντά στα παιδιά που παίζουν με φουσκωτά παιχνίδια θαλάσσης - δεν βγάζει νόημα αυτή η ιστορία, είναι παρανοϊκή” είχε πει ένας αυτόπτης μάρτυρας στο Radar Online και Άσερ παρ' όλο που ήταν χωρισμένος εδώ και τρία χρόνια με τη μητέρα του Κάιλ, είχε πολύ στενές σχέσεις με τον γιο του.

Δυστυχώς σήμερα ανακοινώθηκε πως μετά τη δύσκολη απόφαση να του βγάλουν την τεχνική υποστήριξη από το αγόρι γιατί δεν είχαν άλλη επιλογή, εκείνο δεν τα κατάφερε κι έφυγε από τη ζωή. Οι γονείς του και όλοι οι συγγενείς του είναι συντετριμμένοι και δεν έχει βγει ακόμα ετυμηγορία για την τραγική υπόθεση και τον δράστη που χτύπησε τον Κάιλ.

Κ.Π