Kasabian: "Έχουμε πάρει ό,τι ναρκωτικό υπάρχει"

17.07.2012
Το συγκρότημα από την Αγγλία αποκάλυψε πως έχει ένα σκοτεινό παρελθόν με όλες τις κλισέ καταχρήσεις των ροκ σταρ.

Όσοι βρέθηκαν στη συναυλία τους στην Αθήνα πριν από ένα μήνα παραμιλούσαν για την άψογη εμφάνιση τους, ο τελευταίος τους δίσκος Velociraptor ξεπούλησε και περνάνε ίσως την πιο κερδοφόρα και δημιουργική φάση της μέχρι τώρα καριέρας τους. Αυτά που κάποια χρόνια πριν οι Kasabian δεν τα φαντάζονταν ποτέ και δοκίμαζαν ό,τι ναρκωτικό έπεφτε στα χέρια τους.

"Έχουμε πάρει ό,τι ναρκωτικά υπήρχε σαν να μην υπήρχε αύριο. Χάπια, κόκα, μαριχουάνα… δεν δοκιμάσαμε ποτέ ηρωίνη γιατί πάντα πιστεύαμε ότι δεν ήταν καλή ιδέα. Ευτυχώς ποτές δεν το χάσαμε τελείως και δεν βρεθήκαμε σε κατάσταση που να μην ξέρουμε ποιος είναι μες το δωμάτιο" είπε ο κιθαρίστας της μπάντας Σερζ Πιτσόρνο (Serge Pizzorno) στους Sunday Times.

Σύμφωνα με τον τραγουδιστή τους Τομ Μέιγκαν (Tom Meighan), ο λόγος που έγιναν όλα αυτά ήταν επειδή πριν υπογράψουν το καινούριο τους δισκογραφικό συμβόλαιο το 2007 και ακολουθήσει η πετυχημένη περίοδος δεν πίστευαν ότι το γκρουπ τα πάει τόσο καλά. Βέβαια τώρα που όλοι έχουν γίνει μπαμπάδες τα έχουν αφήσει όλες τις καταχρήσεις πίσω τους και που και που πίνουν αλκοόλ αλλά όχι τόσο πολύ όσο έλεγαν κάποιες φήμες που τους είχαν βγάλε σχεδόν αλκοολικούς.

"Πριν βγω στη σκηνή μπορεί να πις κάποια σφηνάκια Jagermeister, λίγη βότκα και Red Bull.Αυτό είναι το χειρότερο που μπορώ να κάνω. Δεν ξέρω αν θα βγω να τραγουδήσω τελείως νηφάλιος αλλά μπορεί να γίνει μια μέρα." συμπλήρωσε ο Μέιγκαν.

Κ.Π