Future under construction...στο Six Dogs

16.07.2012
Μία ολόφρεσκη κυκλοφορία κόμικ και τρείς αντιδιαμετρικά αντίθετες μπάντες, όλα μαζί σε μία βραδιά το Σάββατο 21Ιουλίου στο Six Dogs. Ζεστή βραδιά.

Μία ολόφρεσκη κυκλοφορία κόμικ και τρείς αντιδιαμετρικά αντίθετες μπάντες, όλα μαζί σε μία βραδιά το Σάββατο 21Ιουλίου στο Six Dogs. Ζεστή βραδιά.

FUTURE UNDER CONSTRUCTION : Athens by might Vol. 1
Το σκοτεινό ταξίδι του χρόνου σε μια Αθήνα που κοιμάται στο κατώφλι του αύριο. Η καταστροφή που άλλαξε τον παγκόσμιο χάρτη αποτελεί μακρινό σταθμό και οι συνοικίες της (το πολύπαθο Κέντρο, ο πανίσχυρος Γέρακας, τα σκιώδη Φιλαδέλφεια, η Κομμούνα της Κηφισιάς, το Γκέττο Γλυφάδας, το λιμάνι της Κρήτης), αρχίζουν να δονούνται από υπόγειες κινήσεις για free internet, free communities, free dom. Γιατί αυτοί που αποφάσισαν μια μοίρα για μας, αποφάσισαν και για τη δική τους. Future under construction. On the road and running. Το πρώτο τεύχος του διμηνιαίου κόμικ χρονικής φαντασίας από τις εκδόσεις Βατερλώ.

PAN PAN
O Pan Pan φτιαχνει την electronica του μονος του στο σπιτι του, με παλια keyboards, synths και samplers αλλα στη σκηνη βγαινει παντα μαζι με τον Γιωργο Λιγουριωτη (drums, noise) και την Νefeli Walking Undercover (βιολι). Εχει κυκλοφορησει 2 δισκους, που ειναι διαθεσιμοι για stream και download στο http://panpanathens.bandcamp.com. Όλες οι υπολοιπες κυκλοφοριες του (παλαιοτερα ep και soundtracks για τα comics του) ειναι διαθεσιμες για δωρεαν download στο http://postnoise.com/music.

THE LIZARDZ
Οι THE LIZARDZ είναι ένα garage punk συγκρότημα που εμφανίστηκε στις αρχές του 2007. Αποτελούνται από τον Πάνο Καπίδη (Mellor) στα φωνητικά και την κιθάρα, τον Γιώργο Γκιζιώτη (Gizone) στην κιθάρα, τον Σπύρο Αγγελόπουλο στο μπάσο και τον Στέλιο Σάντα (The Crasher) στα ντραμς. Κινούνται στους ήχους του garage/punk/serf. Η μουσική τους είναι διαθέσιμη στο http://www.myspace.com/lizardzthe

CLAUSTRO
Οι Claustro είναι μία τετραμελής μπάντα από τον Χολαργό που ο ήχος τους πλησιάζει την πειραματική/post-hardcore/post σκηνή και με εμφανές απωθημένο να παίξουν σατανικό μέταλ.

Info
Που: six d.o.g.s Αβραμιώτου 6-8 Μοναστηράκι

Πότε: Σάββατο 21Ιουλίου

T: 210 3210510

Ώρα έναρξης: 22:00

Είσοδος ελεύθερη