Σταμάτησαν συναυλία του Σπρίγνκστιν με τον Μακ Καρτνεϊ στη σκηνή

16.07.2012
Την ώρα που ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ τραγουδούσε μαζί με το Boss, οι διοργανωτές της συναυλίας έπρεπε να τηρήσουν το ωραίο κι έβγαλαν τα πάντα από τις πρίζες.

Οι Άγγλοι επιβεβαίωσαν ακόμα μία φορά γιατί χαρακτηρίζονται ως ο πιο συνεπής λαός όσον αφορά τη σχέση τους με τον χρόνο και δεν πτοήθηκαν από τη συνάντηση γιγάντων στη σκηνή του Hyde Park το Σάββατο βράδυ. Ο Μπρους Σπρίνγκστιν (Bruce Springsteen) εμφανίστηκε με τη μπάντα του στο Hard Rock Calling, φώναξε τους Τζον Φόγκερτι (John Fogerty) και Τομ Μορέλο (Tom Morello) να παίξουν μαζί του και η μεγάλη στιγμή ήταν όταν ανέβηκε πάνω ο Πολ Μακάρτνεϊ (Paul McCartney).

«Προσπαθούσα να το κάνω αυτό εδώ και 50 χρόνια» φώναξε το Boss στους 65.000 που ήταν από κάτω και είχαν εξτασιαστεί, είπαν μαζί τα I saw her standing there και Twist and shout ώσπου ξαφνικά το ρεύμα έπεσε και οι διοργανωτές τους ειδοποίησαν πως έπρεπε να σταματήσει η συναυλία γιατί ξεπέρασε τα χρονικά όρια. Παρ όλο που έκαναν προσπάθειες να τραγουδήσουν α καπέλα, δεν τους άφησαν κι αναγκάστηκαν να τελειώσουν απότομα το live.

«Σπάνε πια τόσο πολύ πλάκα πια στον κόσμο; Θα μπορούσαν να μας αφήσουν να πούμε άλλο ένα και να μας σταματήσουν στις 11. Ποιον ενοχλούσαμε Σάββατο βράδυ;!» έγραψε στο twitter νευριασμένος ο κιθαρίστας του Σπρίνγκστιν, Στίβεν Βαν Ζαντ (Steven Van Zandt) και σήμερα ήρθε η απάντηση από τη Live Nation.

Η διοργανώτρια εταιρία δήλωσε πως ήταν στενάχωρο που η τρίωρη και παραπάνω συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν διακόπηκε αλλά η απαγόρευση της κυκλοφορίας καθορίζεται από τις αρχές και οι δρόμοι γύρω από το Hyde Park ανοίγουν συγκεκριμένες ώρες για να φύγουν οι θεατές με σώοι κι αβλαβείς. Κι οι δύο έχουν τα δίκια τους αλλά τέτοιες συναυλιακές στιγμές δεν τις βλέπεις και κάθε μέρα.

Κ.Π