Οι Coldplay γίνονται κόμικ

11.07.2012
Μετά τους Kiss και τους Coheen and Cambria, ήρθε η σειρά της παρέας του Κρις Μάρτιν να πάνε στον κόσμο των κινουμένων σχεδίων.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσαν το όνομα του άλμπουμ τους είχαμε πει ότι θυμίζει κάτι σε ήρωα από κινέζικο κόμικ παρά σε άλμπουμ συγκροτήματος και τώρα οι Coldplay μας δικαίωσαν. Το ακαταλαβίστικο Mylo Xyloto θα είναι το όνομα της κομιξάδικης σειράς που θα κυκλοφορήσουν και θα παρουσιαστεί πρώτη φορά στο καθιερωμένο φεστιβάλ Comin Con που ξεκινάει αύριο στο Σαν Ντιέγκο.

Σε περίπτωση που μπερδεύτηκες, δε θα γίνουν οι ίδιοι καρτούν. Ο πρωταγωνιστής τους θα είναι ο νεαρός πολεμιστής Mylo Xyloto που ζει στη χώρα Silncia και μάχεται στον πόλεμο ήχου και χρώματος για ν' ανακαλύψει στο τέλος πως ο εχθρός που του έμαθαν να μισεί, δεν είναι και τόσο κακός τελικά.

Τις περιπέτειες του Silencer τις έχει γράψει ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος και σκηνοθέτης Μαρκ Όσμπορν (Mark Osborne), το πρώτο τεύχος θα είναι προς πώληση στην κομιξάδικη διοργάνωση και τα έξι συνολικά τεύχη θα κυκλοφορήσει κανονικά στα μαγαζιά τον Φεβρουάριο του 2013.

«Πριν τρία χρόνια είχαμε μαζί με τον φίλο μας Μαρκ μια ιδέα για έναν ήρωα με το όνομα Mylo Xyloto – το Xylo παραπέμπει στο ξυλόφωνο- Στην πορεία ολοκληρώθηκε η ιστορία του και κατέληξε να συνοδεύει το άλμπουμ και την περιοδεία. Είχε πλάκα όταν το φτιάχναμε κι ελπίζουμε να σας αρέσει. ανέφερε η μπάντα στην ανακοίνωση της και το μόνο που έχουμε προς το παρόν είναι η φωτογραφία από το εξώφυλλο του κόμικ παραπάνω.

Κ.Π