Γεννάει κιόλας η Αντέλ!

10.07.2012
Το 24χρονο φαινόμενο της αγγλικής μουσικής δεν είναι απλά έγκυος αλλά μας περιμένει πολύ σύντομα στο μαιευτήριο....

Το τελευταίο διάστημα το περίεργο θα είναι να πει κάποια ότι δεν είναι έγκυος με τόσες πολλές baby boom ανακοινώσεις που έχουν γίνει από τραγουδίστριες, ηθοποιούς και σίγουρα από αρκετές φίλες και γνωστές σου. Η Αντέλ (Adele) πριν λίγο καιρό είπε δημόσια ότι περιμένει το πρώτο της παιδί αλλά κανείς δεν ήξερε ότι ήταν ήδη στα μισά της εγκυμοσύνης και μόλις φώναξε σε όλους πως σε δύο μήνες γεννάει.

Και κάπως έτσι λύνονται διάφορα μυστήρια όπως το ότι δεν πέταξε για Αμερική για να παραλάβει τα 12 βραβεία Billboard που είχε κερδίσει, στα Ivor Novello awards είχε εμφανιστεί με ένα φόρεμα περισσότερο «ριχτό» απ αυτά που φοράει συνήθως και δεν είχε πολλά με τα μίντια κάτι περίεργο για την κατά τα άλλα ομιλητική 24χρονη τραγουδίστρια.

«Η Αντέλ σπάνια έβγαινε από το σπίτι τους τελευταίους μήνες και προσπαθούσε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της όσο πιο πολύ μπορούσε. Σταμάτησε τη γυμναστική λίγους μήνες πριν και από τότε το επίκεντρο είναι το μωρό.» ανέφερε κάποιος γνωστός της κι επίσης ακούγεται πως ο Σάιμον Κονέκι (Simon Konecki) γονάτισε μπροστά της με το μονόπετρο για πρόταση γάμου.

Κ.Π