Η Τζένιφερ τα κάνει όλα και συμφέρει!

10.07.2012
Η 42χρονη περφόρμερ εκτός από την καλοκαιρινή τουρνέ, θα είναι παράλληλα και την αμερικάνικη τηλεόραση μανατζάροντας ομοφυλόφιλα ζευγάρια...

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) είναι από τις περιπτώσεις που έχει καταφέρει να έχει τις καλύτερες σχέσεις μ εκείνον τον άγριο κι επικίνδυνο τύπο που λέγεται χρόνος και στα 42 της (τα πατάει σε λίγες μέρες) είναι στην καλύτερη φάση που έχει υπάρξει ποτέ. Επίσης τα κάνει όλα και συμφέρει όπως φαίνεται μετά την τελευταία της απόφαση.

Ετοιμάζει την καλοκαιρινή περιοδεία της που ξεκινάει στις 14 Ιουλίου στο Μόντρεαλ με συνοδό τον Ενρίκε Ιγκλέσιας (Enrique Iglesias) για να προκαλέσουν σε άντρες και γυναίκες τάσεις λιποθυμίας και γίνεται ακόμα πιο busy λέγοντας ναι στο ρόλο της τηλεοπτικής παραγωγού.

Τη στιγμή που κάτι φήμες οργιάζουν ότι η σχέση της με τον αγαπημένο της Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) δεν πάει και τόσο καλά και τα ροζ συννεφάκια μαυρίζουν, συμφώνησε με το κανάλι ABC , την Nuyorican Productions, τον Σάιμον Φιλντς(Simon Fields) και Γκρεγκ Γκαγκλιότα (Greg Gugliotta) να μπει στην παραγωγή ενός πρότζεκτ χωρίς τίτλο προς το παρόν στο οποίο θα πρωταγωνιστούν ένα ζευγάρι λεσβιών.

Θα είναι κατάλληλο μόνο για ενηλίκους και θα επικεντρώνεται στη σχέση των δύο γυναικών και μαμάδων οι οποίες αποφασίζουν να φέρουν στο σπίτι ένα παιδί στην εφηβεία. Η Τζένιφερ έχει ένα παρελθόν στους ομοφυλογιλικούς ρόλους αφού αν κάνεις μί μικρή αναδρομή στο κινηματογραφικό της παρελθόν, θα δεις ότι το 2003-την περίοδο που ήταν μαζί με τον Μπεν Άφλεκ(Ben Affleck) είχε υποδυθεί τη λεσβία στην ταινία Gigli.

K.Π