Κατηγορεί στους Placebo ότι του κατέστρεψαν τη ζωή!

25.06.2012
Το 12χρονο αγοράκι στο εξώφυλλο του ντεπούτου άλμπουμ του γκρουπ, μεγάλωσε και θέλει να πάρει εκδίκηση κατα κάποιο τροπο.

Αν και καθυστέρησε 16 χρόνια να δηλώσει δημόσια ότι ποτέ δε συμφώνησε με τους Placebo να τον κάνουν διάσημο, ο Ντέιβιντ Φοξ (David Fox) αποφάσισε ότι ποτέ δεν είναι αργά. Όταν κυκλοφόρησε ο πρώτος ψμόνυμος δίσκος του συγκροτήματος, είχε για εξώφυλλο ένα αγοράκι 12 χρονών με κόκκινο πουλόβερ σε μπλε φόντο που τραβάει με τα χέρια του το πρόσωπο του κι έγινε από τις πιο αναγνωρίσιμες φωτογραφίες δίσκων.

Σύμφωνα με τους Times, ο 28χρονος άνεργος σεφ δήλωσε πως οι Placebo χρησιμοποίησαν τη φωτογραφία του την οποία είχε τραβήξει ένας ξάδερφος του επαγγελματίας φωτογράφος, χωρίς την άδεια του και η όλη επιτυχία του είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή της ζωής του. Ενώ το άλμπουμ ήταν στο νούμερο πέντε στα Official UK Album charts και είχε πολλές πωλήσεις, εκείνον δεχόταν επιθέσεις από διάφορους νταήδες και τον έδιωξαν από το σχολείο.

"Μέσα σε μία βδομάδα ο δίσκος ήταν σε όλα τα δισκάδικα…στο Virgin, HMV, Tesco και παντού. Παρακολουθούσα με τη μαμά μου το EastEnders και σε μία από τις πινακίδες στο σταθμό του μετρό είχαν εμένα." ανέφερε ο Φοξ αγανακτισμένος για τα παιδικά τραύματα που του δημιούργησε η ξαφνική φήμη.

Τώρα, κάνει μήνυση στο Μπράιαν Μόλκο (Brian Molko) και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ και θέλει να διεκδικήσει ακόμα και την παραμικρή δεκάρα που του αναλογεί όπως λέει χαρακτηριστικά και δεν υπάρχει καμία απάντηση από τους Placebo μέχρι τώρα.

Κ.Π