Grammy: Δαιμονισμένη Μινάζ και hot Ριάνα! (update)

13.02.2012
Στα φετινά Βραβεία, τα ονόματα των νικητών δεν υπήρχαν ανάμεσα στις υποψηφιότητες...

H χθεσινή Grammy γιορτή δεν είχε σε κανέναν φάκελο νικητών το όνομα της Lady Gaga, του Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber ) και των γνωστών κυριών από τις pop/rnb ντίβες αλλά επιβράβευσε τη μεγαλύτερη φωνή της Αγγλίας ανεβάζοντας την στη σκηνή έξι φορές. Για κάποιο λόγο αρκετές περφόρμανς είχαν φλόγες πάνω στη σκηνή κάνοντας όλους να τραγουδούν φλεγόμενοι. Η μεγάλη νικήτρια κι ανανεωμένη Adele επέστρεψε μετά την επέμβαση στις precious χορδές της, τραγούδησε το υπερχιτ της "Rolling in the Deep" πιο όμορφη από κάθε άλλη φορά σα να "σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο" σε όσους έχουν αφήσει διάφορες σπόντες για τα παραπάνω κιλά της. Ξεχώρισε τόσο απλά χωρίς καμί απροσπάθεια υπερπαραγωγής. Εκτός από τις φωτογραφίες παρακάτω δες και τα hightlights της βραδιάς στα βίντεο..

Μάλλον η καλύτερη live εμφάνιση απ’ όλες ανήκει στη δαιμονισμένη Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) και της ερμηνείας του Roman Holiday. Ο θηλυκός Busta Rhymes προσγειώθηκε από το ταβάνι ξαπλωμένη ανάσκελα, αναστάτωσε τον παπά στο εξομολογητήριο, έκανε εξορκισμούς, φορούσε σατανικό μαύρο φόρεμα και φυσικά ο Πάπας δεν προλαβαίνει το flow της όσο και να τρέξει. Eυλόγησον.

Η δεύτερη που μπήκε κάτω από το ντεκαπάζ ήταν η Ριάνα (Rihanna) που έγινε ξανθιά και παραμένει ακόμα σέξι κι εκτός του ότι συνόδευσε τους Coldplay στο κομμάτι Princess of China, έκανε αργότερα το δικό της πάρτυ με το We found Love. Με τους πρώτους έκανε διάφορους να χασμουρηθούν και δεν άφησαν τίποτα το ιδιαίτερο αλλά με τη δική της σόλο βόλτα μέσα σ ένα δερμάτινο σορτσάκι και με ένα στρατό από χορευτές τους σήκωσε όλους για χορό. Ε ναι και τον Chris Brown που ετοιμαζόταν για τα δικά του.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον δυστυχώς έφυγε από τη ζωή και η τρομερή Τζένιφερ Χάντσον (Jennifer Hudson) ανέλαβε να την τιμήσει με το να τραγουδήσει το I will always love you, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τη κομμάτια ως ένα συμβολικό tribute προ καλώντας μεγάλη συγκίνηση. Το διαζύγιο δόθηκε και το μαλλί δε θα μπορούσε να μείνει ίδιο οπότε η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) έβαξε το κεφάλι μπλε και θα μπορούσε πολύ άνετα να εμφανιστεί μαζί με τη Νίκι Μινάζ σ’ ένα anime σόου. Τραγούδησε το Part of me μ’ εντυπωσιακές χορογραφίες, πυροτεχνήματα να την περικυκλώνουν, χρυσοπλατινένια κουστούμια κι εκείνη να δίνει από τις πιο δυναμικές performances της.

Το διαζύγιο δόθηκε και το μαλλί δε θα μπορούσε να μείνει ίδιο οπότε η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) έβαψε το κεφάλι μπλε και θα μπορούσε πολύ άνετα να εμφανιστεί μαζί με τη Νίκι Μινάζ σ’ ένα anime σόου. Τραγούδησε το Part of me μ’ εντυπωσιακές χορογραφίες, πυροτεχνήματα να την περικυκλώνουν, χρυσοπλατινένιες και πράσινες ολόσωμες λύκρα φόρμες κι εκείνη να δίνει από τις πιο δυναμικές performances της.

Οι παιλιοί είναι αλλιώς Ο Bruce Springsteen με την E street band έδωσαν την πρώτη τους συναυλία χωρίς τον Clarence Clemons ερμηνεύοντας το καινούριο σινγκλ τους We tace care of our own και ο άλλος «παλιός» της βραδιάς Πολ Μακάρτνεϊ, έκατσε στο πιάνο, είχε και τον Dave Grohl στην διπλανή κιθάρα και οι Beach Boys ενώθηκαν με τους Foster the people στην πρώτη τους εμφάνιση μετά το reunion της μπάντας.

Ο ρετρό Bruno Mars σε στυλ Τζέιμς Μπράουν (James Brown) εμφανίστηκε με χρυσό κουστούμι, μπάντα από μια παλιότερη soul εποχή τότε που η Motown έβγαζε τα πρώτα ταλέντα της και ξεσήκωσε τους πάντες με το Runaway baby. Ενώ ο Chris Brown με τα ακροβατικά του και την καλύτερη κίνηση απ όλους , μάζεψε τους Lil Wayne , Deadmau 5 David Guetta και Foo Fighters μετατρέποντας το χώρο κυριολεκτικά σε κλαμπ με το κοινό να χοροπηδάει και να τραγουδάει δυνατά.

Κ.Π