Έρχεται η 3D Κέιτι Πέρι!

02.02.2012
Είναι λουσμένη από την κορυφή ως τα νύχια με πλατίνα και χρυσά χιτ, μάλλον έχει τη μεγαλύτερη συλλογή από βαφές μαλλιών και περουκών, ακόμα μία νότα από τα κομμάτια της να τραγουδήσει γίνεται πανικός και στις κόρες των ματιών της αναβοσβήνουν δολάρια. Μετά τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) τους Jonas Brothers και την Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus), η Κέιτι Πέρι θα βάλει

Είναι λουσμένη από την κορυφή ως τα νύχια με πλατίνα και χρυσά χιτ, μάλλον έχει τη μεγαλύτερη συλλογή από βαφές μαλλιών και περουκών, ακόμα μία νότα από τα κομμάτια της να τραγουδήσει γίνεται πανικός και στις κόρες των ματιών της αναβοσβήνουν δολάρια. Μετά τον Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) τους Jonas Brothers και την Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus), η Κέιτι Πέρι θα βάλει στο βιογραφικό της και μία 3D εμπειρία αφού συζητάει με την Imagine Entertainment να πρωταγωνιστήσει σε τρισδιάστατη ταινία.

Το έκτακτο ανακοινωθέν το έβγαλε ο Hollywood Reporter και λέει συγκεκριμένα πως οι κουστουμάτοι της Paramount σκέφτονται ένα concert film, δηλαδή τον πιο εύκολο τρόπο να βγάλουν λεφτά αν σκεφτείς τα κέρδη του This is it με τον Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) και του Never say never με πρωταγωνιστή των haterομανγήτη Justin Bieber που έκανε μέχρι και τον Άντονι Κιέδις (Anthony Kiedis) να κλαίει. Η απάντηση της Πέρι προσεχώς σε μια οθόνη δίπλα σου..

Κ.Π