Ρίνγκο - Πωλ, σημειώσατε Χ

02.02.2012
Ο Ringo Starr επέμεινε ότι δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα ανάμεσα στον ίδιο και τον Paul McCartney, παρόλο που και οι δύο κυκλοφορούν τα νέα τους αλμπουμ με μια βδομαδα διαφορα μεταξύ τους.

Ο Ρίνγκο Σταρ (Ringo Starr) επέμεινε ότι δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα ανάμεσα στον ίδιο και τον Paul McCartney, παρόλο που και οι δύο κυκλοφορούν τα νέα τους αλμπουμ με μια βδομαδα διαφορα μεταξύ τους.

Το 'Ringo 2012' κυκλοφόρησες χθες ενώ το 'Kisses On The Bottom' θα είναι διαθέσιμο απο τις 6 Φεβρουαρίου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ρίνγκο Σταρ μάλιστα δήλωσε ότι δείπνησαν μαζί μετά τα Χριστούγεννα και είναι μια χαρά. Οσο για τα άλμπουμ τους, δεν ήξερε ότι κυκοφορουν τόσο κοντά. "Ο καθένας κάνει το πρόγραμμά του και φυσικά δεν υπάρχει λόγς να μιλάμε και να λέμε πότε θα βγάλει ο ένας το δίσκο του για να το καθυστερήσει ο άλλος. Ζούμε τις ζωές μας, κάνουμε τη μουσική μου και επιλέγουμε ημερομηνία κυκλοφορίας" .

Και έκλεισε μιλώντας για τους Rolling Stones: "Εγώ εύχομαι όλοι να βάζουν τις διαφορές τους πίσω τους και ελπίζω και οι Rolling Stones να τα ξαναβρούν - Θα ήθελα ο Keith και ο Mick να σταματήσουν να κανγαδίζουν και βγουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα! "