O Labrinth επέστρεψε με το Earthquake

02.12.2011
Ο πιο συναρπαστικός καλλιτέχνης της Μεγάλης Βρετανίας: ερμηνευτής, συνθέτης και παραγωγός, ο Labrinth επέστρεψε και στέλνει δονήσεις σε όλη τη βιομηχανία με το νέο του single Earthquake, στο οποίο συμμετέχει ο φίλος και πρώην συνεργάτης του Tinie Tempah.

Ο πιο συναρπαστικός καλλιτέχνης της Μεγάλης Βρετανίας: ερμηνευτής, συνθέτης και παραγωγός, ο Labrinth επέστρεψε και στέλνει δονήσεις σε όλη τη βιομηχανία με το νέο του single Earthquake, στο οποίο συμμετέχει ο φίλος και πρώην συνεργάτης του Tinie Tempah. Κυκλοφορεί στις 05 Δεκεμβρίου 2011. Γραμμένο, σε σύνθεση και παραγωγή του ίδιου του Labrinth, το Earthquake είναι ένα single από σεισμικές αναλογίες, αναμειγνύοντας dubstep, R&B, hip hop και dance ήχους μέσα σε τέσσερα λεπτά και 35 δευτερόλεπτα από εκρηκτική τελειότητα. Με επιτυχημένη ένωση μουσικών ειδών και με τις ποικίλες επιρροές, το τραγούδι σηματοδοτεί το επόμενο βήμα της δημιουργικής εξέλιξης του Labrinth.

“Εάν θεωρείται ότι ήμουν πολύ ήσυχος, τότε το Earthquake θα δείξει σε όλους πως μπορώ να τα «σπάω»”, σχολιάζει ο Labrinth, “Είμαι ένα μουσικό φυτό. Είναι σαν να υπάρχει αυτό το μεγάλο, άγριο σύμπαν στο κεφάλι μου και μου αρέσει να το εκφράζω”.Από τη συμμετοχή του και την παραγωγή του στα Pass Out και Frisky του Tinie, ο Labrinth έγινε σύντομα ένας από τους πιο σημαντικούς ανερχόμενους καλλιτέχνες των τελευταίων 18 μηνών.

‘Hey Simon, we be f***ing them up, turning them Syco’, τραγουδάει στη γέφυρα του Earthquake. Ένα παιχνιδιάρικο νεύμα στο αφεντικό του, Simon Cowell, που αναγνώρισε το ταλέντο και τις ικανότητες του πριν από 15 μήνες όταν ο Labrinth έγινε ο πρώτο καλλιτέχνης σε έξι χρόνια που δεν μπήκε στην εταιρία μέσα από τηλεοπτική πλατφόρμα.

Με καταγωγή από το Hackney, ανατολικό London, ο Labrinth είναι ο πιο μικρός από τα εννιά μουσικά χαρισματικά αδέρφια. Ανακάλυψε το ταλέντο του για τη μουσική πηγαίνοντας σε ένα τοπικό studio ενώ πήγαινε ακόμα σχολείο. Φτιάχνοντας ρυθμούς στην ηλικία των 13 και παίζοντας κιθάρα και πλήκτρα στα 15,ο Labrinth είναι εξ’ ολοκλήρου αυτοδίδακτος. Ένας γεννημένος performer, μετράει πολλές καλές κριτικές για τις live εμφανίσεις του για την καλοκαιρινή festival περίοδο που εμφανίστηκε επί σκηνής στα γεμάτα με κόσμο φεστιβάλ, όπως στα Glastonbury, Wireless και Global Gathering.

Αναμφισβήτητα χαρισματικός, έχει την ικανότητα να επικοινωνεί ένα project με έναν απόλυτα μοναδικό τρόπο, που σημαίνει ότι οι ικανότητές του είναι απεριόριστες. Ήδη ο πιο περιζήτητος παραγωγός στο παιχνίδι, έχοντας πρόσφατα δουλέψει με τους Gorillaz, Plan B, Ms Dynamite και Emeli Sandé, όσον αφορά το μέλλον – είναι ο Labrinth ο solo καλλιτέχνης που θα έπρεπε να μας συναρπάζει περισσότερο.