Whatever's Whatever στην Ύδρα

11.07.2008
Με τίτλο Whatever's Whatever, η φετινή πρόταση του Έλληνα επιμελητή και εικαστικού Δημήτρη Αντωνίτση είναι βασισμένη πάνω σε μια χιουμοριστική ακουαρέλα του Aμερικανού καλλιτέχνη Raymond Pettibon.

Και φέτος, οι πόρτες των τάξεων του ιστορικού Σαχτούρειου Γυμνασίου της Ύδρας ανοίγουν για μια ακόμη εικαστική επιμέλεια του Δημήτρη Αντωνίτση.

Με τίτλο Whatever's Whatever η φετινή πρόταση του Έλληνα επιμελητή και εικαστικού είναι βασισμένη πάνω σε μια χιουμοριστική ακουαρέλα του Aμερικανού καλλιτέχνη Raymond Pettibon και παρουσιάζεται από τις 5 Ιουλίου ως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, η έκθεση παρουσιάζει τάσεις πάνω στη ζωγραφική και στην έννοια της ζωγραφικότητας, όπως αυτές έχουν αρχίσει να διαφαίνονται στα στούντιο των καλλιτεχνών. Ο επιμελητής προτρέπει τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, εξόχους δημιουργούς εικόνας, να χρησιμοποιήσουν τις τάξεις του σχολείου ως ατελιέ στα οποία παρουσιάζουν τις πιο φρέσκιες δουλειές τους ή κάποιες παλαιότερες θέσεις που τις επαναδιαπραγματεύονται.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα των Δημήτρη Ανδρεάδη, Δημήτρη Αντωνίτση, Γιάννη Βαρελά, Βασίλη Ζηδιανάκη, Michael Bevilacqua, Dearraindrop, Ry Fyan, Eddie Martinez, Chris Johanson, Kalup Linzy, Marilyn Minter και Mika Rottenberg.

Σαχτούρειο Γυμνάσιο Ύδρας
5/7/2008 - 30/9/2008
Τρ-Κυ: 11:30-13:30 & 19:30-22:00
Δε: κλειστά - είσοδος ελεύθερη